Κανένα παιδί απροστάτευτο!

Όταν εσύ κοιμάσαι ήσυχος Κάποιο παιδί αναστενάζει Κάποιο παιδί φοβάται, ξαγρυπνά Σκέφτεται την άλλη μέρα Βλέπει καθημερινά τον εφιάλτη του Αυτόν που τον εκβιάζει και πιέζει με την συμπεριφορά του Όταν εσύ παίζεις αμέριμνος Κάποιο παιδί φοβάται μήπως έλθει η σειρά του Γιατί θα το κοροϊδέψεις, θα το κοροϊδέψω ,θα το κοροϊδέψουμε το έχεις κοροϊδέψει ,το έχω κοροϊδέψει, το έχουμε εξοντώσει ξεχάσαμε ότι είναι συμμαθητής μας, ξεχάσαμε ότι είναι παιδί ΄Όταν εσύ διαβάζεις αμέριμνος και ήσυχος Κάποιο παιδί είναι αλλού, δεν συγκεντρώνεται Κάποιο παιδί είναι σκασμένο ,αδικημένο ,πονεμένο Μάταια προσπαθεί να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του Κάποιοι φρόντισαν με την συμπεριφορά τους να το πληγώσουν Να το προσβάλλουν, να το μειώσουν Αν δεν θέλεις να έλθει και η δική σου σειρά ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ,ΜΙΛΗΣΕ, ΦΩΝΑΞΕ Μην αφήνεις μόνο του τον συμμαθητή σου Όταν τον χρειαστείς ,θα είσαι κι εσύ μόνος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Μάρτιος, 2014, 6:35 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr