Κλήσεις Κ.Ο.Κ. από Δήμους: Οι περιπτώσεις που είναι άκυρες

Ο Συνήγορος του Πολίτη επισημαίνει ότι, οι Δήμοι της Χώρας οφείλουν να προβαίνουν σε διαγραφή οφειλών που έχουν βεβαιώσει σε βάρος πολιτών, οι οποίες προέρχονται από πρόστιμα παράβασης διατάξεων του ΚΟΚ (περί παράνομης στάθμευσης) στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται ότι, στην πράξη βεβαίωσης παράβασης (κλήση) αναγράφονται ελλιπώς ή εσφαλμένα τα στοιχεία, που αφορούν στον ακριβή προσδιορισμό του οχήματος του παραβάτη – οδηγού, καθώς και της παράβασης που διαπράχθηκε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εν λόγω κλήση καθίσταται άκυρη, ενώ η Διοίκηση είναι υποχρεωμένη, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας είσπραξης του προστίμου διαπιστώσει ότι η κλήση πάσχει ακυρότητας, να μην προβαίνει στην είσπραξη του ποσού του προστίμου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2014, 11:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr