Σοβαρές εντάσεις και καταγγελίες από τους προέδρους των Τ.Σ Καστοριάς για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Χατζησυμεωνίδη

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W4jWK5eJntw[/youtube]ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Νέες μεγάλες εντάσεις, αποχωρήσεις » Ντροπή σας, αίσχος » από την μεριά των προέδρων, » Τα σχολεία δεν είχαν πετρέλαιο και εσείς στα καφενεία παίζατε χαρτιά » τους απαντούσε ο Πολυγιάννης – » ου ου ου ντροπή απαντούσαν τα τοπικά συμβούλια »

Ανάστατοι όλοι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων του δήμου Καστοριάς με τις περίεργες συμπεριφορές της ηγετικής ομάδας του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη.

Στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς αντιπροσωπεία των προέδρων με έντονο τρόπο έβαλε και πάλι το οικονομικό θέμα των μηνιαίων ενισχύσεων που δεν λαμβάνουν από τον δήμο Καστοριάς για να εισπράξουν σκληρή απάντηση του αντιδημάρχου οικονομικών Τ. Πολυγιάννη πως »όταν τα σχολεία δεν είχαν πετρέλαιο οι πρόεδροι έπαιζαν χαρτιά στα καφενεία » με αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι παρευρισκόμενοι και να αρχίσουν τις καταγγελίες για τον δήμο και τον αντιδήμαρχο οικονομικών.

Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ – ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και πολλών άλλων που φώναζαν » ντροπή σας, ντροπή σας»

Κάποια στιγμή με περίεργο ύφος απορίας στην αίθουσα εμφανίσθηκε ο δήμαρχος χωρίς όμως να πάρει τον λόγο…….

Οι πρόεδροι αποχώρησαν καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή Καστοριάς.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2014, 10:02 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr