Προμήθεια εκλογικών καταλόγων σε ψηφιακή μορφή με 30 η 50 ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Π.Δ.26/2012 «Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» και την αριθ. 3678/28.1.2003 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης , με την οποία καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις διάθεσης εκλογικών καταλόγων, το Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να διαθέτει αυτούς ως εξής:

Α. χωρίς την καταβολή αντιτίμου, δικαιούνται μια πλήρη σειρά σε μαγνητικά μέσα των εκλογικών καταλόγων τα αναγνωρισμένα κόμματα, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και αυτά που καταρτίζουν συνδυασμούς στα 2/3 των εκλογικών περιφερειών

και

Β. με την καταβολή αντιτίμου, υπέρ του δημοσίου, και κατόπιν αιτήσεως χορηγούνται εκλογικοί κατάλογοι σε βουλευτές, ευρωβουλευτές, υποψήφιους βουλευτές και μόνο για τις εκλογικές περιφέρειες που έχουν εκλεγεί ή είναι υποψήφιοι. Επίσης, με την καταβολή αντιτίμου μπορεί να διατεθούν εκλογικοί κατάλογοι σε αιρετά μέλη Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη υποβολή οποιουδήποτε στοιχείου, που πιστοποιεί την ιδιότητα τους, καθώς και σε υποψηφίους για τις δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και μόνο για τις Περιφερειακές Ενότητες ή τους δήμους, που είναι υποψήφιοι.

Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο από εκείνον στον οποίο χορηγούνται και μόνο για εκλογική χρήση. Η παραχώρηση ή η χρησιμοποίηση των εκλογικών καταλόγων από οποιονδήποτε άλλο ή για σκοπό μη εκλογικό απαγορεύεται και οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που προβλέπονται στην παρ. 4 του άρθρου 117 του Π.Δ. 26/2012.

Η τιμή διάθεσης των αντιτύπων εκλογικών καταλόγων σε μαγνητικά μέσα (cd ) ανέρχεται σε 30 Ευρώ ανά δήμο, πλην του Δήμου Αθηναίων και των εκλογικών περιφερειών όπου η τιμή καθορίζεται σε 50 Ευρώ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2014, 1:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr