Ο Παναγιώτης Κωστούλας από την Καστοριά θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς», στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαϊου.

Ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook:

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στις επικείμενες ευρωεκλογές θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ελιάς. Πρόκειται για μια απόφαση που πήρα με αποκλειστική στόχευση την προώθηση της ανανέωσης στην πολιτική σκηνή και την προσπάθεια να ακουστούν οι διαφορετικές φωνές που επιζητά η κοινωνία, τουλάχιστον στο βαθμό που μπορώ να τις εκφράσω εγώ.
Η κεντροαριστερά, ένας χώρος που ταυτίστηκε με παθογένειες, αλλά και με επιτεύγματα στην πορεία της χώρας έχει ανάγκη από βαθιές τομές, αξιακή και ιδεολογική επαναθεμελίωση και ανανέωση προσώπων, νοοτροπιών και πρακτικών. Είναι ας πούμε κάπως σαν την Ευρώπη. Μια Ευρώπη σε δομική κρίση μετά από χρόνια κυριαρχίας συντηρητικών κομμάτων που αναζητά το βηματισμό της στο σύνθετο παγκόσμιο σκηνικό του 21ου αιώνα.
Βεβαίως δεν τρέφω προσωπικές αυταπάτες, ούτε αισθάνθηκαι την ανάγκη να ικανοποιήσω κάποιο ψώνιο. Γνωρίζω τα «κυβικά»μου και με αυτά θα πορευτώ. Το ζήτημα είναι να βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στο κοινό μετερίζι. Είμαι βέβαιος ότι θα συναντηθούμε! Καλό μας αγώνα!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάρτιος, 2014, 10:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr