ΣΕΝΤΡΑ : » H …τρομοκρατία της Περιφερειακής Αρχής του Γ. Δακή δεν θα περάσει »

Δεν πέρασαν καλά – καλά 24 ώρες από τη στιγμή που στην ιστοσελίδα της Σέντρας αναρτήθηκε σχόλιο για τη συμπεριφορά του Γ. Δακή στον δημοσιογραφικό κόσμο της Καστοριάς, με τίτλο:»Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Γ. Δακή στον δημοσιογραφικό κόσμο της Καστοριάς.».

Το εν λόγω κείμενο αναδημοσιεύθηκε από πολλά δημοσιογραφικά blogs σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, από συναδέλφους που, προφανώς, συμφώνησαν με το περιεχόμενό του, καθώς, σε άλλη περίπτωση, δεν θα το δημοσίευαν.

Ωστόσο, η ενόχληση των συνεργατών του Γ. Δακή ήταν ολοφάνερη, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών δεν δίστασαν να προχωρήσουν στη διακοπή της προσωπικής επαγγελματικής διαφήμισής τους στην έντυπη έκδοση της Σέντρας, επιχειρώντας με αυτό τον τον τρόπο να «φιμώσουν» τον ελεύθερο λόγο μας.

Προειδοποιούμε όλους τους συνεργάτες του κ. Δακή, που έχουν αντίστοιχες προθέσεις, ότι αυτού του είδους η τρομοκρατία δεν θα περάσει και εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας στον τομέα της ενημέρωσης, προβάλλοντας τα θετικά, αλλά και ασκώντας κριτική σε όλες τις Αρχές, ανεξάρτητα από το αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περιόδο, την οποία επικαλούνται οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη. Άλλωστε, αυτήν ακριβώς την περίοδο επέλεξε και ο κ. Δακής για να προβάλει το έργο του…

Η στάση, ωστόσο, κάποιων εκ των «Καστοριανών» συνεργατών του κ. Δακή, που εθίγησαν από την κριτική που ασκήσαμε στον επικεφαλής τους, δεν μας ξαφνιάζει. Στο πλευρό του στάθηκαν και όταν το υπουργείο Παιδείας πήρε από την Καστοριά το τμήμα της Αρχιτεκτονικής και το πήγε στην Κοζάνη!!!   »ΣΕΝΤΡΑ»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2014, 11:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΣΕΝΤΡΑ : » H …τρομοκρατία της Περιφερειακής Αρχής του Γ. Δακή δεν θα περάσει »”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr