Με πολλές εκδηλώσεις συνεχίσθηκε και η Τρίτη ημέρα της Fur Excellence in Athens International Fur Fair 2014.

Αυτό που χαρακτήρισε την χθεσινή ημέρα ήταν οι πολύ ικανοποιητικές εμπορικές πράξεις, παρά το δύσκολο κλίμα για τη Διεθνή Γουνοποιία αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα των Διεθνών Εκθέσεων που προηγήθηκαν. Εχθές βραβεύθηκαν και οι Νέων Σχεδιαστών οι δημιουργίες των οποίων εντυπωσίασαν τους επισκέπτες. Σε δηλώσεις του ο κ. Πούλιος του Δημοπρατηρίου της NAFA που στηρίζει το θεσμό, «δήλωσε πολύ εντυπωσιασμένος από τις δημιουργίες αλλά και το πλήθος των σχεδιών που κατατέθηκαν». Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού απονεμηθηκε στη δημιουργία της κ. Αποστολού Λίνα, από το ΤΕΙ Θεσνικής Παράρτημα Κιλκίς, και της Εταιρεία Idea Fur Moda του κ. Νικολή. Το δεύτερο βραβείο απονεμηθηκε στη δημιουργία της κ. Σκριβάνου Ζωή και Finezza Furs, των κκ. Παπευθυμίου και Μαλεγκάνου. Το τρίτο βραβείο απονεμήθηκε στη δημιουργία του κ. Καρκαφίρη Elodie, Akto College και PT Artisti Elena των κκ. Τσιουχαδάρη Δημήτρη και Ζήση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2014, 5:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr