Η Αντωνίου πέρασε τελικά την κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τα γουνοποιητικά προϊόντα

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ( 21.15) μέσα από την βουλή και την διαδικασία ψήφισης του περίφημου πολυνομοσχεδίου.

Δ.Τ – Μετά τις συναντήσεις που είχαμε με το σύνολο των φορέων του κλάδου της Γουνοποιίας τόσο με το Υπουργείο Οικονομικών όσο και με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ήδη με διάταξη του Νομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα, Κυριακή 30 Μαρτίου στη Βουλή, άρθρο 3, παράγραφος Β2, εδάφιο 10, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ο φόρος πολυτελείας 10 % που σήμερα επιβάλλεται στα εγχωρίως παραγόμενα γουνοποιητικά προϊόντα που πωλούνται χονδρικώς στο εσωτερικό της Χώρας μεταξύ των επιχειρήσεων.

Μετά την εξέλιξη αυτή η κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Πρόκειται για ένα ακόμη θετικό βήμα στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Κλάδου της Γουνοποιίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχα τονίσει ότι όταν κινούμαστε ενωμένοι και με επιχειρήματα θα φέρνουμε θετικά αποτελέσματα. Οι συνεχείς μας επισκέψεις στα αρμόδια Υπουργεία αλλά και οι επισκέψεις των Υπουργών στις εκθέσεις Γούνας είναι απαραίτητα στοιχεία για να προωθήσουμε τα συμφέροντα του Κλάδου της Γουνοποιίας που αποτελεί τον ισχυρότερο πνεύμονα ανάπτυξης για τον τόπο μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα ακούσουμε και άλλα καλά νέα».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2014, 9:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η Αντωνίου πέρασε τελικά την κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τα γουνοποιητικά προϊόντα”

 1. Μανος

  ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ο φόρος πολυτελείας 10 % που σήμερα επιβάλλεται στα εγχωρίως παραγόμενα γουνοποιητικά προϊόντα που πωλούνται χονδρικώς στο εσωτερικό της Χώρας μεταξύ των επιχειρήσεων.

  Δηλαδή όταν πωλούνται στη λιανική και όχι μεταξύ επιχειρήσεων τι γίνεται;
  Παραμένει ο φόρος;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr