«Παγιδευμένοι» στην Κέρκυρα παραμένουν εκατοντάδες μαθητές της Β. Ελλάδας – 160 μαθητές από την Καστοριά

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η ταλαιπωρία εκατοντάδων μαθητών από την Β. Ελλάδα που πήγαν εκδρομή στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες 150 μαθητές από την Καστοριά αλλά και πολλοί άλλοι μαθητές από σχολεία όλης της Ελλάδας βρίσκονται παγιδευμένοι στο νησί λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Οι εκδρομές ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν σήμερα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, ενώ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το αν θα μπορέσουν να φύγουν ακόμα και αύριο. Ένα επιπλέον πρόβλημα που αντιμέτωπίζουν οι μαθητές είναι η διαμονή στα ξενοδοχεία, τα οποία ζητούν χρήματα για τις παραπάνω νύχτες διαμονής, ενώ τα τουριστικά πρακτορεία αρνούνται να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη. Το σχολείο της Καστοριάς επικοινώνησε με τον δήμαρχο Καστοριάς και τον αντιπεριφερειάρχη για να βρεθεί λύση για την κάλυψη των επιπλέον εξόδων.

Το πρόβλημα όμως δεν περιορίζεται στους μαθητές που βρίσκονται ήδη εκεί αλλά και σε αυτούς που αναμένεται να φτάσουν την Πέμπτη. 600 μαθητές από σχολεία της Θεσσαλονίκης και άλλα 50 λεωφορεία από όλη την Ελλάδα αναμένεται να φτάσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο. Τα οποία αν καταφέρουν να φτάσουν, υπάρχει κίνδυνος πως με τις 48ωρες απεργίες δεν θα καταφέρουν να φύγουν.  Ωστόσο, οι μαθητές που παραμένουν στο νησί δεν φαίνεται να έχουν στεναχωρεθεί ιδιαίτερα με τις εξελίξεις, μάλλον το αντίθετο, καθώς η εκδρομή τους πήρε παράταση!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2014, 11:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr