ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Αποχώρησε με επίσημη ανακοίνωση ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ

Βαγγέλης Ζέρβας - Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ :  » Με την παρούσα επιστολή, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποχωρήσω από τη διαδικασία εκλογικής αναμέτρησης για την εκλογή Δημάρχου του δήμου Καστοριάς.

Η αιτιολογία της απόφασής μου επιθυμώ να γίνει άμεσα γνωστή στους δημότες της Καστοριάς, με αμεσότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, όπως έγινε με όλους τους δημόσιους λόγους μου.

Αποχωρώ από μια διαδικασία της οποίας δεν μπορώ να γίνω κοινωνός. Αρνούμαι να γίνω μέρος ενός συστήματος στο οποίο καταφέρνουν να υπάρχουν και να κινούνται ακόμη άτομα, που μόνο τους στόχο έχουν τη διατήρηση της παλαιάς τάξης πραγμάτων, των πελατειακών σχέσεων και των άτυπων σχέσεων εξυπηρέτησης.

Ως άνθρωπος, που κινείται μέσα σε έννομα και αξιοπρεπή πλαίσια, επιθυμούσα στην πολιτική μου πορεία να κάνω το ίδιο. Όμως, αντιλήφθηκα ότι τελικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δεν θέλω να είμαι ένας από όλους σε ένα σύστημα τοπικών δεσμών που εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Δεν πρόκειται να γίνω κάποιος άλλος. Η πολιτική, που εγώ ήθελα να ασκήσω, ήταν της καθαρότητας, των απλών διαπροσωπικών σχέσεων, των άμεσων —και χωρίς μεσολαβητές και μέσα— τακτικών και με μόνο κριτήριο μια νέα εποχή για τον Δήμο μας με όραμα και δυναμική.

Βλέποντας λοιπόν τα κατεστημένα να υπάρχουν, να διατηρούνται με την ίδια ισχύ με αυτήν των προηγούμενων ετών, απογοητεύτηκα. Ειλικρινά δεν περίμενα να υφίσταται με την ίδια δυναμική ένα τέτοιο σύστημα δυνάμεων ακόμα, σε μια εποχή κρίσιμη για όλους τους Έλληνες και όπου οι μάσκες των υπαρχόντων πολιτικών κατεστημένων έχουν πλέον πέσει.

Μίλησα δημόσια για τον σκοπό μου να προσφέρω εθελοντικά, εξέδωσα προγραμματικές δηλώσεις και μίλησα δημόσια για όσα επιθυμούσα να προσφέρω. Υπήρξα ανοιχτός σε συνεργασίες υπό όρους και έχοντας στο μυαλό μου τη δημιουργία συνασπισμού δυνάμεων μόνον και εφόσον ως κύριο στόχο θα είχαν την εξυπηρέτηση του πολίτη και όχι εαυτών. Δεν θα μπορούσα να κάνω καμία συνεργασία λοιπόν —αν και δέχτηκα προτάσεις από την πλειοψηφία των συνυποψηφίων μου— καθώς διαπίστωσα ότι ίσχυαν τα αντίθετα. Διατηρώ την αξιοπρέπεια που θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει και αποχωρώ, χωρίς να περιμένω και να δίνω ανταλλάγματα.

Τα γραπτά και οι δημόσιοι λόγοι μου παραμένουν, για να θυμίζουν τους στόχους και τις επιδιώξεις μου, για τις οποίες, ως πολίτης και δημότης του δήμου Καστοριάς, θα συνεχίσω να μάχομαι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή και τους εύχομαι μια επιτυχή πορεία εάν θέλουν να επιλέξουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με οποιονδήποτε συνδυασμό της επιλογής τους».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2014, 5:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr