Το Σεπτέμβριο ξεκινά η αξιολόγηση των καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών

Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του esos.
Αρχικά ο υπουργός Παιδείας είπε πως μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων στα στελέχη της εκπαίδευσης θα ξεκινήσει άμεσα η αξιολόγηση. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΙΕΠ Σ. Γκλαβάς που ήταν παρόν στη συνέντευξη είπε «η αξιολόγηση θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα από την ολοκλήρωση των Σεμιναρίων».
Στην επισήμανση όμως του esos  « άρα κ. Γκλαβά η αξιολόγηση θα πρέπει να ξεκινήσει μέσα στις πανελλαδικές» ο πρόεδρος του ΙΕΠ απάντησε: Οχι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θα πάμε για το Σεπτέμβριο.
Ο υπουργός Παιδείας για το χρονοδιάγραμμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων αξιολόγησης είπε ότι αφού ολοκληρωθούν τα Σεμινάρια για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και τους Σχολικούς Συμβούλους , θα ακολουθήσει η επιμόρφωση των Διευθυντών  των σχολικών μονάδων.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος είπε πως μέχρι σήμερα η πραγματοποίηση των σεμιναρίων έχουν μεγάλη επιτυχία.
Ασκείται τρομοκρατία
Ο υπουργός Παιδείας εξαπέλυσε επίθεση στους συνδικαλιστές από  τους οποίους όπως είπε ασκείται τρομοκρατία προς τους εκπαιδευτικούς ότι αξιολόγηση σημαίνει απολύσεις.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος διαβεβαίωσε ότι αξιολόγηση δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με απολύσεις , αλλά στόχο έχει να εντοπιστούν οι αδυναμίες και ατ κενά των εκπαιδευτικών ώστε στη συνέχεια να βοηθηθούν/
Ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «απαραίτητο κρίκο»  την αξιολόγηση για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2014, 2:11 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr