Δίνουν 50% προκαταβολή σύνταξης μήπως και… τονώσουν την πασχαλινή αγορά

Πρόκειται για ένα σενάριο που εξετάζει η διοίκηση του ΙΚΑ, χωρίς όμως ακόμη να έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν θα δοθεί πριν από το Πάσχα μέρος των συντάξεων.

Το σενάριο που εξετάζεται προβλέπει την καταβολή «μισής» σύνταξης πιθανότατα τη Μεγάλη Δευτέρα ή τη Μεγάλη Τρίτη, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί κανονικά στις 29 Απριλίου, γράφει σήμερα η εφημερίδα Το Έθνος.

Αυτό είναι το ένα σενάριο, αυτό που φαντάζει πιο πιθανό. Σύμφωνα με την εφημερίδα εξετάστηκε κι άλλο ένα: να γίνει προκαταβολή του συνόλου της σύνταξης.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε ένα μέρος της σύνταξης πριν από τις εορτές του Πάσχα προκειμένου να ενισχύσουμε την αγοραστική δύναμη των συνταξιούχων και τη ρευστότητα στην αγορά. Ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να είμαστε έτοιμοι για να ανακοινώσουμε τις οριστικές μας αποφάσεις», είπε στο Έθνος ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Κώστας Παπαθανασίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Απρίλιος, 2014, 10:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr