Εκτός νομοσχεδίου η διάταξη για τα τετράμηνα εκτός ΑΣΕΠ στους δήμους

Στην απόσυρση του άρθρου 7 του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στον «Καλλικράτη» προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών μετά τις έντονες αντιδράσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το «παράθυρο» προσλήψεων στους δήμους χωρίς ΑΣΕΠπου επιχείρησε να ανοίξει ο Γιάννης Μιχελάκης.  Υπενθυμίζεται ότι με τη ρύθμιση Μιχελάκη οι δήμοι θα είχαν το δικαίωμα πρόσληψης υπαλλήλων με συμβάσεις τεσσάρων μηνών εκτός ΑΣΕΠ και έγκριση της Επιτροπής ΠΥΣ 33/2006, από δύο μήνες που είναι σήμερα. Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε ότι θα επαναφέρει τη διάταξη σε άλλο νομοσχέδιο, τροποποιημένη. Σύμφωνα με πληροφορίες το τετράμηνο θα ισχύσει αλλά για πολύ λίγες κατηγορίες υπαλλήλων.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος τόνισε ότι «αν πάμε σε τετράμηνες συμβάσεις θα εξαιρέσουμε μεγάλη περιοχή του Δημοσίου από το ΑΣΕΠ. Αυτό σήμερα για την πατρίδα μας θα ήταν εγκληματικό, και θα έχει τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό η κυβέρνηση, και δεν θα έχει καμία δικαιολογία», κατέληξε ο κ. Ντόλιος.

Δείτε εδώ τη προέβλεπε η διάταξη για προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στους δήμους

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Απρίλιος, 2014, 1:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr