Υποψήφιος βουλευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας το 2012 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς του Θ. Καρυπίδη-Τώρα λέει πως παραδίδει την κομματική ταυτότητα της ΝΔ!

Όπως αποκαλύπτει στο φύλλο της Τρίτης 8 Απριλίου ο «Πρωινός Λόγος», ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με το συνδυασμό «Ανατροπή-Δημιουργία» Σωτήρης Αδαμόπουλος, στρατιωτικός γιατρός-καρδιολόγος στο επάγγελμα, στις βουλευτικές εκλογές του 2012 είχε κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς με το κόμμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας!

Όπως διαπιστώνουμε, μετά από σχετική έρευνα του Kozanimedia, o ΣΕΕ είχε λάβει στην Καστοριά ποσοστό 1,16% και 391 ψήφους, με τον κ. Αδαμόπουλο να είναι ένας εκ των δυο υποψήφιων βουλευτών.

Σύμφωνα με το eklogika.gr η κατάταξη ήταν:

Εθνική Ενότητα
01 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ 295
02 ΝΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 20

 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, ανατρέχοντας κανείς στο πρόγραμμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, εντοπίζει, μεταξύ άλλων, θέσεις όπως » Την διατήρηση του Ελληνo-Χριστιανικού πολιτισμού και παραδόσεων»,  «Το Σχολείο θα αναδειχθεί σε διαρκή ανοιχτή εστία παραγωγής εθνικής, πολιτιστικής και χριστιανικής αγωγής» και «Όριο αλλοδαπών μαθητών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ανά τμήμα σχολικής τάξης», θέσεις τις οποίες, λογικά ασπάζεται και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΕΕ και νυν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος!

Ο οποίος, με σημερινή του δήλωση, αναφέρει πως «Αποφάσισα και αποποιούμαι της κομματικής μου ταυτότητος ως μέλους της Νέας Δημοκρατίας»!!!

Κάτι που, λογικά, οφείλει να διευκρινίσει, καθώς το 2012 ήταν υποψήφιος του Συνδέσμου!!! kozanimedia.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Απρίλιος, 2014, 8:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr