Ο ΣΕΓ για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας – Επιστολές σε πρωθυπουργό και υπουργούς

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών με επιστολές του εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, τον Υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, το βουλευτή Κοζάνης κ. Πάρη Κουκουλόπουλο και ιδιαίτερα προς τη Βουλευτή Καστοριάς κ. Αντωνίου Μαρία για την πολύ σημαντική απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας στις χονδρικές πωλήσεις των Γουνοποιητικών Προιόντων. Η απόφαση αυτή αποτελούσε, εδώ και χρόνια, πάγιο αίτημα του κλάδου, καθώς λειτουργούσε εις βάρος της ανταγωνιστικότητας του κλάδου και οδηγούσε σε ουσιώδεις στρεβλώσεις των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των επιχειρήσεων, δεδομένης της απαλλαγής λόγω υφιστάμενης κοινοτικής οδηγίας των καταναλωτών τρίτων χωρών από την καταβολή του εν λόγω φόρου.

Αποφάσεις όπως η συγκεκριμένη ενισχύουν την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ελληνικές Γουνοποιητικές επιχειρήσεις για περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους και της εδραίωσής τους σε υφιστάμενες και ανερχόμενες παγκόσμιες αγορές.

Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας αυτής είχαν οι βουλευτές της Καστοριάς και Κοζάνης τους οποίους ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών ευχαριστεί για τη στήριξη και τον αγώνα τους.

Η Διοίκηση του

Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Απρίλιος, 2014, 2:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr