Σε απόγνωση 100δες αγρότες και κτηνοτρόφοι με τα χάλια της ΕΑΣ…….

Έκλεισαν την ΕΑΣ Καστοριάς και όλοι κρύβονται – Υποτίθεται πως η διοίκηση που ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο ( Ελευθερίου,Μάνου) θα έβαζε σε σειρά την ΕΑΣ αλλά και την έσωζε από την εκκαθάριση.

Κυνηγήθηκε η δ/ντρια, έφυγε η Καραγιαννίδου αλλά η ΕΑΣ έκλεισε αφήνοντας τεράστια χρέη και πολλά ερωτηματικά για τις διοικήσεις των τελευταίων 20 ετών.

Ο Γιάννης Ελευθερίου και η ομάδα που μπήκε με φόρα για να τα αλλάξει όλα δεν κατάφερε τίποτα. Συνελεύσεις, εντάσεις καταγγελίες ο ένας για τον άλλον.

Μήνες τώρα είχαν καλλιεργήσει προσδοκίες πως για όλα έφταιγε η Ε. Καραγιαννίδου και πως αν έφευγε όλα θα τα άλλαζαν….

Δεν πέτυχαν τίποτα, δεν μιλούν για την ΕΑΣ.

Η ΕΑΣ έκλεισε, την ΕΑΣ Καστοριάς την οδήγησαν σε εκκαθάριση. Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με την συνεργασία που έχουν με τον κ. Βεργίνη, τι γίνεται με ενοίκια, συμβάσεις,αυθαίρετα……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Απρίλιος, 2014, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr