»ΑΝΤΑΡΣΙΑ» με συνεργασία στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ.

Συμπολίτη και συμπολίτισσα της Δυτικής Μακεδονίας –

Σε καλούμε να στηρίξεις και να υπερψηφίσεις μαχητικά την Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή!

Έτσι, από την «κοσμογωνιά» της Δυτική Μακεδονία, θα στείλεις το πιο αποφασιστικό μήνυμα καταδίκης της συγκυβέρνησης ΝΔ -ΠΑΣΟΚ, των δυο πολιτικών δυνάμεων που κυβερνούν τη χώρα, με τη συνδρομή του ΛΑΟΣ και της ΔΗΜΑΡ, εδώ και 40 χρόνια. Αυτοί ευθύνονται για την κοινωνική οπισθοδρόμηση σε όλους τους όρους της ζωής σου. Αυτοί «τα φάγανε», μαζί με τα αφεντικά τους, τους καπιταλιστές, που ενώ ευθύνονται οι ίδιοι και το σύστημά τους για την οικονομική κρίση, την φορτώνουν στις πλάτες μας για να ανατάξουν την κερδοφορία τους με την υπερκμετάλλευση, τη σύγχρονη δουλεία της ελαστικής εργασίας και τον εκβιασμό της ανεργίας.

Έτσι, θα καταδικάσεις με τον πιο δυναμικό τρόπο τους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που στηρίχθηκαν και στηρίζονται από τους ακροδεξιούς της ΝΔ και της ΕΛΑΣ, που χρηματοδοτήθηκαν αδρά από εφοπλιστές, τραπεζίτες, μιντιάρχες και βιομήχανους για να τρομοκρατήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα και την Αριστερά, αφού πρώτα προπονήθηκαν σε ανυπεράσπιστους μετανάστες, γυναίκες και ομοφυλόφιλους.

Η ψήφος στην Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή αποτελεί ηχηρό μήνυμα εκδίωξης της τρόικα ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ από τη χώρα, του κάθε Φούχτελ και της ντροπιαστικής επιτροπείας.

Συμπολίτη και συμπολίτισσα

Η ψήφος στην Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή, πάνω από όλα, θα στείλει από τη Δυτική Μακεδονία, θετικό μήνυμα ελπίδας! Για τη μονομερή κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων και των δανειακών συμβάσεων.

Η ανεργία, η φτώχεια, η πείνα, η έλλειψη θέρμανσης και ηλεκτρικού ρεύματος, οι αρρώστιες, ο σύγχρονος αναλφαβητισμός, το δράμα της νέας μετανάστευσης, η περιβαλλοντική καταστροφή, ο πολιτισμός των σκουπιδιών, δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Μπορούν να αντιμετωπιστούν!

Διάβασε το οικονομικό κοινωνικό πρόγραμμά μας και θα καταλάβ