Δυναμώνει τις τελευταίες μέρες το ψηφοδέλτιο του ΣΙΜΟΥ ΚΟΥΜΠΑΝΗ σε Καστοριά αλλά και περιφέρεια του Δήμου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς ΣΙΜΟΣ ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ αύριο ( 14/4/2014) ζωντανά στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΡΑ στον Alpha 94,7 στις 10.00.

Δηλώσεις για το ψηφοδέλτιο του, το πρόγραμμα του και αναφορά στις εκπλήξεις που αλλάζουν υπολογισμούς κάποιων……

Αναφορές για την δεύτερη Κυριακή και τα δυο ψηφοδέλτια που θα βρίσκονται στην τελική μεγάλη αναμέτρηση για τον νέο δήμαρχο της ερχόμενης 5ετίας .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2014, 11:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Δυναμώνει τις τελευταίες μέρες το ψηφοδέλτιο του ΣΙΜΟΥ ΚΟΥΜΠΑΝΗ σε Καστοριά αλλά και περιφέρεια του Δήμου”

  1. Ανιψιός πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης..

    Ψηφίζουμε και στηρίζουμε Μανώλη γιατί Α) Bρέθηκαν έτοιμες μελέτες του πρώην Δημάρχου Τσαμίση και υλοποιήθηκαν Β) Δεν λέει ψέματα, όταν μιλάει προσπαθούμε να καταλάβουμε τι λέει Γ) Για να τακτοποιήσουμε τους δικούς μας πίσω στην ΑΝΚΑΣ Δ) Γιατί δουλεύουν και εκτός ωραρίου, σκάβουν σε χωράφια και περιβόλια ψάχνοντας για …….Ε) Για να γίνει της Αλεξιάδας!!!! Ζ) Για την δημιουργία Κολυμβητηρίου, γηπέδου μπάσκετ (Κλειστό). Η) Για όλους τους παραπάνω λόγους

  2. Ειδικός Συνεργάτης με μισθό Αντιδημάρχου

    Ο Μανώλης ευτυχώς θα βγει από την πρώτη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο Δήμο , αγνοόντας όλους εσάς που θα μας ψηφίσετε , για προσωπικό μας ώφελος !!!!

  3. Υποψήφιος με εκσκαφικά μηχανήματα και απευθείας αναθέσεις

    Δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή….Ο Μανώλης θα βγει από την πρώτη….

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr