ΥΠΕΡ » Το κίνημα του αρνιού »

Δ.Τ – Τα Super Market ΥΠΕΡ, των αδελφών Γρηγοριάδη, πάντα κοντά σας! Και φέτος το Πάσχα φροντίζουμε να αποκτήσετε τον πασχαλινό σας οβελία σε τιμή παραγωγού.

Με «Το κίνημα του αρνιού» συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, στηρίζοντας τους ντόπιους κτηνοτρόφους και προσφέροντας στους καταναλωτές μας, σε τιμή παραγωγού ντόπια αρνιά και κατσίκια.

Για «Το κίνημα του αρνιού» διαθέτουμε όλο το μηχανισμό μας, ψυγεία, κρεοπωλεία, και ανθρώπινο δυναμικό στους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους, με σκοπό μαζί να διαθέσουμε στους καταναλωτές μας ποιοτικά και συνάμα οικονομικά αμνοερίφια. Για την διασφάλιση αυτής της προσπάθειας χρησιμοποιούμε το μοντέλο της ελεγχόμενης ποιοτικής διαδρομής ελληνικού κρέατος. Το οποίο, εμείς και οι συνεργάτες μας, εφαρμόζουμε εδώ και χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συνεργασία μας με τους ντόπιους κτηνοτρόφους δεν περιορίζεται στο κίνημα του αρνιού, αλλά είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που διαρκεί χρόνια. Τα Super Market ΥΠΕΡ, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εφοδιάζουν τα κρεοπωλεία τους με προϊόντα ντόπιων παραγωγών.

Η τιμή προσφοράς «του κινήματος του αρνιού» διαμορφώνεται με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτή και τη στήριξη των συνεργαζόμενων κτηνοτρόφων. Αναλυτικότερα θα διαμορφωθεί ως εξής: τιμή αγοράς από τον παραγωγό + έξοδα σφαγής + έξοδα υγειονομικών επιθεωρήσεων + ΦΠΑ.

Στοχεύουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, Τα ΥΠΕΡ είναι τοπικού χαρακτήρα Super Market και έχουν αναπτύξει αμφίδρομη σχέση με τον τόπο δραστηριοποίησης τους: στηρίζουν και στηρίζονται από τον τόπο τους, επιλέγοντας ντόπιους συνεργάτες και απευθυνόμενοι κυρίως σε καταναλωτές του τόπου. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε κίνητρα και ευκαιρίες απασχόλησης στον τόπο μας, επιδιώκοντας και προσδοκώντας να γεμίσουμε ξανά τα χωριά μας.

Αγοράζετε με Εμπιστοσύνη!
Καλή Ανάσταση!

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2014, 8:52 πμ. στις Κατηγορίες photos, video, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr