Σκαπέρδα-Μαγγανά » η Καστοριά και ο δήμος χρειάζεται προβολή και προώθηση όλων των τοπικών προϊόντων μας»

Ε.Σκαπέρδα-Μαγγανά Υποψήφια Δ.Σ Καστοριάς με τον Μ.Χατζησυμεωνίδη

» Τουρισμός και προβολή τοπικών προϊόντων είναι μερικά από τα μεγάλα ζητήματα που τουλάχιστον η δημοτική αρχή Χατζησυμεωνίδη ξεκίνησε τα τελευταία 3 χρόνια με σημαντικά αποτελέσματα και μέσα στην ερχόμενη 5ετία στο πρόγραμμά μας προτείνουμε επιπλέον δουλειά και συντονισμό με ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα’.

Η κ. Ε.Σκαπέρδα εκτιμώντας τα σημερινά δεδομένα του μεγάλου δήμου Καστοριάς δηλώνει πως όλες οι κοινωνικές ομάδες,αγρότες,κτηνοτρόφοι και συνδικαλιστές μπορούν μέσα από διάλογο και συντονισμό να προχωρήσουν αποτελεσματικά την παραγωγή αλλά και την προώθηση όλων των τοπικών παραγόμενων προϊόντων με αποτέλεσμα και ατομικά κέρδη για κάθε παραγωγό.

» Επίσης το μεγάλο κομμάτι του κλάδου της γουνοποιίας. Οι ιδέες μας πολλές και εφαρμόσιμες σε συνεργασία με τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου. Μεγάλος στόχος του συνδυασμού μας η απόλυτη συνεργασία,διεκδίκηση και εξωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2014, 4:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr