Η «Βίβλος» των αυτοδιοικητικών εκλογών – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε δύο εγκυκλίους

Δύο πολυσέλιδες εγκυκλίους που περιγράφουν το πλήρες πλαίσιο που διέπει τις διαδικασίες ανάδειξης δημοτικών και περιφερειακών αρχών, εξέδωσε το αρμόδιο επί των συγκεκριμένων θεμάτων, υπουργείο Εσωτερικών.

Στις εγκυκλίους περιγράφονταιοι κανονές που αφορούν τους εκλογείς και τους εκλόγιμους, ποιοι μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όσα εκλογικά κωλύματα υπάρχουν, οι διαδικασίες δήλωσεις συνδυασμών, τον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται οι έδρες των δημοτικών και των περιφεριακών συμβουλίων, έως και ο αριθμός των σταυρών που έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει κάθε ψηφοφόρος στα εκλογικά ψηφοδέλτια.

Δείτε την εγκύκλιο για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών ΕΔΩ

Δείτε την εγκύκλιο για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου για την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Απρίλιος, 2014, 2:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr