Δυο επείγουσες εγκύκλιοι της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις εκλογές

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, απέστειλε προς του Εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας δύο κατεπείγουσες εγκυκλίους ενόψει των περιφερειακών-δημοτικών εκλογών (18 Μαΐου 2014) και των Ευρωεκλογών (25 Μαΐου 2014).

Η κ. Κουτζαμάνη εφιστά την προσοχή στους Εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών για την έγκαιρη επίδοση των διοριστηρίων εγγράφων στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός ζητεί να γίνει η αναγκαία προεργασία με τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα προκειμένου την ημέρα των εκλογών να διατεθεί περιπολικό στους υπεύθυνους εισαγγελικούς λειτουργούς για να περιέλθουν στα εκλογικά τμήματα και να διαπιστώσουν εάν έχει μεταβεί ή όχι ο εκλογικός αντιπρόσωπος και εάν έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Σημειώνει η κ. Κουτζαμάνη ότι σε περίπτωση που οι εισαγγελείς διαπιστωθούν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα πρέπει αμέσως να ενημερώσουν τον έφορο δικαστικών αντιπροσώπων και τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών, και στη συνέχεια τηλεφωνικά να ενημερωθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάιος, 2014, 8:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr