ΟΑΕΕ: Δεύτερη ευκαιρία για ρύθμιση χρεών

Βελτιώσεις στις ρυθμίσεις χρεών που ισχύουν  για τους ελεύθερους επαγγελματίες επιφέρει σχετική εγκύκλιος του ΟΑΕΕ με την οποία παρέχεται η δυνατότητα να τακτοποιήσουν σε δόσεις οφειλές που προέκυψαν από αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας και μέχρι τώρα έπρεπε να τις πληρώσουν μόνο εφάπαξ.

Ταυτόχρονα, όσοι έχουν χρέη μέχρι 10.000 ευρώ από ασφαλιστικές εισφορές και έχουν λάβει ειδοποίηση από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) μπορούν να εντάσσονται πλέον σε ρύθμιση χωρίς δήλωση περιουσιακών στοιχείων ή χρηματικών διαθεσίμων, αλλά μόνο με δήλωση αδυναμίας πληρωμής της οφειλής τους.

Με την εγκύκλιο του ΟΑΕΕ δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για να τακτοποιήσουν παλιά τους χρέη όσοι μετά την ενοποίηση των τριών Ταμείων (ΤΕΒΕ,ΤΣΑ,ΤΑΕ) κατατάχθηκαν σε μικρότερη ασφαλιστική κατηγορία, ενώ θα έπρεπε να είναι σε μεγαλύτερη και λόγω αυτής της διαφοράς σωρεύθηκαν οφειλές που ο ΟΑΕΕ ζητούσε να τις πληρώσουν εφάπαξ χωρίς καμία δυνατότητα ρύθμισης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάιος, 2014, 11:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr