Συνεχόμενες οι επισκέψεις του υποψήφιου συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Θ.Καρυπίδη στην Π.Ε Καστοριάς

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» επισκέπτεται τα χωριά του νομού με στόχο την επικοινωνία με τους πολίτες και την καταγραφή των προβλημάτων στον τόπο τους.

Η διαπίστωση πρώτων επαφών επαναλαμβάνεται με τέτοια συχνότητα που θεωρώ ότι θα χαρακτηρίσει και τις υπόλοιπες. Μεγάλη είναι η απογοήτευση του κόσμου για την οικονομική και πολιτική κατάσταση. Πολλοί είναι αυτοί που μας υποδέχονται με την ανακούφιση ότι έχουν επιτέλους επιλογή στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου 2014. Απογοητεύτηκαν από τον τρόπο που τους αντιπροσώπευσε το κόμμα επιλογής τους που η εκάστοτε πλειοψηφία έκανε κυβέρνηση. Σχεδόν αποφασισμένοι να απέχουν της εκλογικής διαδικασίας ανακουφίζονται έως και χαίρονται που έχουν επιλογή στο διακομματικό, διαταξικό και υπερκομματικό μας ψηφοδέλτιο που δε στηρίζεται σε κανένα κομματικό μηχανισμό και είναι πραγματικά α ν ε ξ ά ρ τ η τ ο ! Θέλουν με την ψήφο τους να δώσουν δύναμη στη φωνή μας, τη φωνή της διεκδίκησης για την περιφέρειά μας γιατί δε θα καπελωθεί από κανένα κόμμα. Όσοι σκέφτεστε την αποχή ως επιλογή στις εκλογές ενώστε τη φωνή σας μαζί μας γιατί δυνατότερη φωνή κάνει δυνατότερη τη διεκδίκηση και εφικτό κάποιο αποτέλεσμα. Σίγουρα το ψιθύρισμα και η απραξία δεν είναι αποτελεσματική. Η ακινησία δε βγάζει από αδιέξοδο. Ούτε ο δοκιμασμένος δρόμος βγάζει, αν μπορούσε θα το είχε πετύχει.

ΟΧΙ στην αποχή ΝΑΙ στην στοχευόμενη ψήφο

Λάλλα Ελισσάβετ(Τσιλίδου Έλλη) του Ηλία

Υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάιος, 2014, 8:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr