Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΠΟΡΔΑ υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μ.Χατζησυμεωνίδη

Δ.Τ  – Αγαπητοί φίλοι,

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται σε λίγες μέρες θα εκλεγεί μια τοπική αρχή που θα επηρεάζει τις τύχες μας και των παιδιών μας για πέντε ολόκληρα χρόνια! Και μάλιστα χρόνια καθοριστικά σε πολλά επίπεδα, λόγω κυρίως των τόσο έντονων εξελίξεων στη χώρα μας, αλλά και πανευρωπαϊκά. Η τοπική αρχή με τη μορφή που έχει πάρει ως διευρυμένος δήμος, δεν αφορά πλέον και μόνο απλές διαδικασίες ούτε είναι ένα στεγνό εκτελεστικό όργανο ως ένας απλός διεκπεραιωτής.

Η τοπική αρχή έχει δικαιοδοσίες σε θέματα όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, η παιδεία και τα σχολεία των παιδιών μας! Η Καστοριά δεν μπορεί να μένει μια μικρή, αφανής επαρχιακή πόλη όπως τόσες άλλες! Έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα της φυσικής ομορφιάς και του καθαρού περιβάλλοντος, της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και των πολλαπλών ιστορικών μνημείων. Τα χωριά του διευρυμένου δήμου έχουν πλούσια παράδοση και ασύγκριτη φυσική ομορφιά! Πρέπει μέσα από δομές και δραστηριότητες πολλών, όλης της τοπικής αυτοδιοίκησης, όλα αυτά να επικοινωνηθούν και να προωθηθούν σωστά, ώστε ο τουρισμός να φέρει την αλλαγή του οικονομικού τοπίου που όλοι μας ποθούμε!

Αγαπητοί μου φίλοι, δε μπορώ να μένω άλλο αμέτοχη περιμένοντας πάντα από άλλους να κάνουν τη διαφορά, να προσφέρουν και να δημιουργήσουν! Αποφάσισα να συμμετέχω, αντί να γκρινιάζω για όσα θεωρώ ότι μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα. Αποφάσισα να προσπαθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου, να κάνω όλα όσα πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν ώστε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας, ώστε ο Δήμος Καστοριάς να γίνει το κόσμημα που του αξίζει! Αποφάσισα να στηρίξω ανθρώπους που έδειξαν την αγάπη τους για τον τόπο και προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά.  Αποφάσισα να προσπαθήσω να αλλάξω πράγματα προς το καλύτερο, να βοηθήσω τον τόπο μας! Τα προηγούμενα τριάμιση χρόνια ήταν μια πολύ καλή αρχή για τον νέο διευρυμένο Καλλικρατικό μας δήμο. Τα πέντε χρόνια που έρχονται πρέπει να είναι μια πολύ καλή συνέχεια!

Γι αυτό
Ζητώ την στήριξη σας σ’ αυτή μου την προσπάθεια.
Ζητώ την ψήφο σας ως Δημοτική Σύμβουλο Καστοριάς
Με τον Μανώλη Χατζησυμεωνίδη και τον συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΛΑΠΟΡΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος ΑΠΘ, Φροντιστηριούχος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ. Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Μάιος, 2014, 3:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr