Θ.Ανδρεόπουλος » Ο Γκοσλιόπουλος ουδέποτε ανέθεσε έργο σε δημοτικό σύμβουλο »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε εννόησα στην συνέντευξη που έδωσα την Δευτέρα 12-05-2014 ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Κυριακού εκτελούσε εργασίες τις οποίες του ανέθετε ο Δήμος Νεστορίου.

Αντιθέτως εννοούσα ότι όπως ακούγεται για μένα ότι στα πλαίσια του River Party δηλαδή εκδήλωσης του Δήμου, συνεργάστηκα με ιδιώτη έτσι και ο κ. Κυριακού ανέλαβε και εκτέλεσε εργασίες στο Νερόμυλο δηλαδή σε κτίριο που έχει παραχωρηθεί στον Δήμο κατόπιν εντολής της ιδιοκτήτριας.

Ο Δήμος Νεστορίου και ειδικότερα ο Δήμαρχος Χρήστος Γκοσλιόπουλος ουδέποτε ανέθεσε έργο ή εργασίες σε Δημοτικό Σύμβουλο κατά την διάρκεια της 12χρονης θητείας του.

Σας ευχαριστώ

Θωμάς Ανδρεόπουλος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάιος, 2014, 6:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr