Κυριακή κοντή (ψηφο)γιορτή

Του Βασίλη Λ. Κωνσταντίνου – 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάρτες .Κάρτες. Διαφημιστικά.

Πολλά ραδιοτηλεοπτικά μηνύματα. Βομβαρδισμός. Συνεντεύξεις κόντρα συνεντεύξεις. Τα παιδιά μαζεύουν κάρτες υποψηφίων όπως κάποια στιγμή μάζευαν κάρτες ποδοσφαιριστών . Το αγαπημένο τους παιχνίδι με τις κάρτες θα γίνει για πολύ καιρό μέσω προσώπων της καθημερινότητα. Προχθές καταστηματάρχης έδειξε τις κάρτες που του έδωσαν. Ένα μάτσο. Τι να κάνει ο επαγγελματίας; Να τον πει ότι ο ίδιος δεν ψηφίζει εδώ; Γι αυτό και θεμιτό το να προσπαθεί κάποιος να τον γνωρίσουν μέσω καρτών αλλά αποτελεσματικό δεν βλέπω να είναι. Γιατί είναι πάρα πολλοί! Με την αποδέσμευση των συνδυασμών από τα κόμματα πιστέψαμε όλοι ότι αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα. Τα κόμματα είχαν κάθε συμφέρον να αποκλείουν και να φτιάχνουν συνδυασμούς που βοηθούσαν πρώτα απ΄όλα τα ίδια. Τα κόμματα όμως στα προηγμένα κράτη μπορούν να κάνουν μία προεπιλογή . Να εξετάσουν τα βιογραφικά τις απόψεις τις θέσεις των υποψηφίων και να κόψουν κάποιους ή να βοηθήσουν άξιους να μπούνε στον στίβο. Ποιος από εμάς μπορεί, έχει την διάθεση και τον χρόνο να διαβάσει όλους τους υποψηφίους. Γίνεται; Όχι.Γι αυτό και ακούμε υποκριτικά « θα σας βοηθήσουμε’, «θα τα μοιράσουμε» κλπ ακούγεται με ευκολία. Κι όμως εκεί μέσα στις πολλές κάρτες μπορεί να βρίσκετε κρυμμένος ο « θησαυρός». ΄Ενας ή μία που μας εκφράζει, που μας γεμίζει που θα τον ψηφίζαμε με χαρά .Ένας που αν τον γνωρίσεις αργότερα θα αναφωνήσεις. «Αν σε ήξερα νωρίτερα!» Λάθος που δεν τον γνώρισες, λάθος και η εκ των υστέρων αναγνώριση. Θα σε κάψω Γιάννη (υποψήφιος) θα σ΄ αλείψω μέλι(καλά λόγια).Η νοοτροπία του χωριού «τους γνωρίζω όλους» δεν μπορεί να ισχύσει στην πόλη. Γνωρίζουμε ελάχιστους και οφείλουμε να μάθουμε από πολλές πηγές και με άλλους τρόπους για τους υπόλοιπους που αξίζουν! Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης. Σαν πολίτης ευχαριστώ αυτούς που διαθέτουν χρόνο για τα κοινά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους. Οι απόψεις μου δεν απευθύνονται και δεν στοχοποιούν πρόσωπα. Είναι θέμα ιδεών και αρχών. Τα υποστηρίζω πολλά χρόνια και θα εξακολουθήσω να τα υποστηρίζω. Τέλος,σε ανθρώπινο επίπεδο. Καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάιος, 2014, 9:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr