Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τους συνυποψηφίους του Δημάρχους του νέου Δήμου Καστοριάς συμμετείχε ο κ. Κωνσταντίνος Λιάντσης την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, με θέματα συζήτησης την οικονομία και τα μεγάλα έργα για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο κ. Λιάντσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει, με συγκεκριμένα παραδείγματα, τις ενέργειες και το έργο που έγινε κατά την διάρκεια της θητείας του στη Νομαρχία, όσο και τις προτάσεις που έχουν σχεδιαστεί και είναι έτοιμες προς υλοποίηση για την δημιουργία του νέου Δήμου Καστοριάς.

Ο νέος Δήμος Καστοριάς προϋποθέτει γνώση και εμπειρία, τόνισε ο κ. Λιάντσης και είμαστε έτοιμοι με μία αξιόλογη ομάδα υποψηφίων να προσφέρουμε την γνώση και την εμπειρία μας για το νέο αυτό ξεκίνημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κ. ΛΙΑΝΤΣΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Οκτώβριος, 2010, 1:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr