Πανελλήνιες: Διαβάστε τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις

Λατινικά και Χημεία καθορίζουν τις βάσεις – Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν και στην Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών – Κατανοητά και τα σημερινά θέματα – Βαθμό δυσκολίας είχε η Xημεία

Διαβάστε τα θέματα των Λατινικών
Διαβάστε τις απαντήσεις των Λατινικών
Διαβάστε τα θέματα της Χημείας
Διαβάστε τα θέματα της Ηλεκτρολογίας 
Διαβάστε τα θέματα για την Ανάπτυξη Εφαρμογών

 

Με τα Λατινικά, τη Χημεία, την Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον  -όλα μαθήματα κατεύθυνσης- συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η σημερινή εξέταση κρίνεται ως κρίσιμη καθώς η Χημεία και τα Λατινικά θα καθορίζουν την πορεία των βάσεων σε «αγαπημένες» σχολές των υποψηφίων, όπως οι Ιατρικές και οι Νομικές.

Και η σημερινή ημέρα για τους  υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων κύλησε ομαλά. Όπως  σχολίασε από τα έως στιγμής δεδομένα ο γενικός γραμματέας της ΟΕΦΕ, Γιάννης Βαφειαδάκης, όλα τα θέματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι πολύ καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι.

Μόνο η χημεία, όπως είπε ο κ. Βαφειαδάκης, είχε κάποιο βαθμό ευκολίας, χωρίς να κρύβει  «παγίδες», προφανώς για να ξεχωρίσουν οι υποψήφιοι που πάνε για ιατρικές σχολές. Σε ό,τι αφορά στα Λατινικά  έως το 16 μπορεί ο υποψήφιος να γράψει με ευκολία ενώ κατανοητά χωρίς να είναι τελείως απλά κρίθηκαν τα θέματα της Ηλεκτρολογίας. Έως  σήμερα σχολιάζουν οι εκπαιδευτικοί τα θέματα είναι όλα κλιμακούμενης  δυσκολίας, όπως είναι και το παιδαγωγικά σωστό.

Οι υποψήφιοι θα κάνουν μία ανάπαυλα του Αγίου Πνεύματος και θα συνεχίσουν τις Πανελλήνιες την ερχόμενη Τρίτη με την εξέταση στην Ιστορία και τη Φυσική, Θεωρητικής και Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης και των δύο κύκλων.

Η αυλαία των φετινών Πανελληνίων πέφτει την ερχόμενη Πέμπτη με την εξέταση στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2014, 3:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πανελλήνιες: Διαβάστε τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις”

  1. […] Πανελλήνιες: Διαβάστε τα σημερινά θέματα και τις απαντ… admin 06/06/2014 Uncategorized […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr