Σε εξέλιξη η «Αποκατάσταση Συστημάτων Ύδρευσης στο Δήμο Νεστορίου» , έργο προϋπολογισμού 26.000,00 ευρώ

Δ.Τ – Σε εξέλιξη βρίσκεται η «Αποκατάσταση Συστημάτων Ύδρευσης στο Δήμο Νεστορίου», έργο προϋπολογισμού 26.000,00 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2014 ( πρόγραμμα ΣΑΕΠ 041) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κατά 80%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτεται από το Δήμο Νεστορίου.

 

Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες πραγματοποιείται σύνδεση της δεξαμενής των Κομνηνάδων με το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης του οικισμού, με αγωγό Φ63 mm στη θέση του Νερόμυλου και αντικατάσταση παλαιών σωλήνων περίπου 20 m. Θα κατασκευαστούν 2 φρεάτια διαστάσεων 1,60Χ1,20Χ0,40 αντίστοιχα. Το ένα θα κατασκευαστεί από σκυρόδεμα δίπλα στη δεξαμενή και το άλλο από λιθοδομή δίπλα στο Νερόμυλο.

 

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν περιλαμβάνουν κοπή ασφαλτοδέματος, εκσκαφή τάφρων, τοποθέτηση σωλήνων, διάστρωση και εγκιβωτισμός σωλήνων με άμμο, επίχωση με προϊόντα εκσκαφών, αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων, κατασκευή αργολιθοδομών, κατασκευή φρεατίων.

 

Μέχρι τέλη του μηνός το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2014, 10:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr