Απαγορεύεται το «επιχειρείν!»Άρθρο του Β.Κωνσταντίνου με αφορμή την τηλεοτπική συνέντευξη ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Έμεινα έκπληκτος  από  παρέμβαση πρώην δημάρχου  στην συζήτηση  τοπικού τηλεοπτικού καναλιού,των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Νεστορίου .  Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορήθηκε  ο  υποψήφιος δήμαρχος κ. Ανδρεόπουλος επειδή κατά την πρώτη  συνάντηση γνωριμίας τους , μίλησε για δουλειές, για επιχειρήσεις,  για θέσεις  εργασίας του ιδίου και άλλων φίλων του επιχειρηματιών.! Και αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενά του συνιστά «βαρύτατο παράπτωμα». Δηλαδή το θέμα του «επιχειρείν» είναι εκτός  δεν μας αφορά ή μάλλον ήτανε εκτός θέματος. Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται το «επιχειρείν» στην τοπική αυτοδιοίκηση αμαρτία! Οι δημοτικές επιχειρήσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο επειδή έχουν αποκοπεί από  το επιχειρηματικό πνεύμα.Και πως θα προκύψουν οι δουλειές; Ποιος θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας; Το κράτος; Τα περίφημα STAGE των δημάρχων ,όπου πουλούν όνειρα για λίγους μήνες και αφήνουν τα παιδιά  μετά ψυχικά ράκη. Είναι ευλογία αν ένας επιχειρηματίας από την θέση του δημάρχου , παροτρύνει ,εμπνεύσει βοηθήσει  να δημιουργηθεί  έστω και μία θέση εργασίας στον τόπο  του. Το μόνο που πρέπει να  προσεχθεί και το μόνο που πρέπει να διασφαλισθεί είναι: Σε καμία περίπτωση η θέση του δημάρχου δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ίδιον  όφελος. Σε διαφορετική περίπτωση καθαίρεση. Κατά τ΄ άλλα κανένας δήμαρχος δεν είναι καλός δήμαρχος αν δεν σκέφτεται  νύχτα μέρα την δημιουργία θέσεων εργασίας στον δήμο του. Αν δεν σκέφτεται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για επενδύσεις και δουλειές .

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι διευθυντής του Γυμνασίου Κορησού και Γραμματέας του Ιδρύματος Ηρ.Καλλισθένης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Οκτώβριος, 2010, 12:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Απαγορεύεται το «επιχειρείν!»Άρθρο του Β.Κωνσταντίνου με αφορμή την τηλεοτπική συνέντευξη ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΥ”

  1. nikos

    Βασιλάκη μην αμελοφιλοσοφείς και γίνεσαι γραφικός , αν έχεις οπίσθια μπες στην διαδικασία για να δεις πόσα αχλάδια έχει ο σάκος σου……

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr