Αιανή Κοζάνης: «δεν συναινούμε σε δήμο-μαμούθ»

17:49 – Τη διαφωνία τους στις προτάσεις τόσο του ΙΤΑ όσο και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιανής, με αφορμή τον «Καλλικράτη».
Η πρώτη προτείνει τέσσερις δήμους στο νομό Κοζάνης, την κατάργηση του δήμου Αιανής και τη μεταφορά του στο δήμο Κοζάνης. Η δεύτερη προτείνει την κατάργησή του και τη μεταφορά του ή στο δήμο Σερβίων ή στο δήμο Κοζάνης.

«Δεν είναι δυνατόν να συναινέσουμε να δημιουργηθεί ένας δήμος- «μαμούθ», απέραντης έκτασης, που εξ’ αντικειμένου δεν θα μπορεί να λειτουργήσει , θα είναι απομακρυσμένος από τους πολίτες και τα προβλήματά τους» επισημαίνει ο δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος.

«Παραμένουμε δήμος με έδρα την Αιανή, ανοικτοί σε διεύρυνση με γειτονικούς δήμους και τοπικά διαμερίσματα άλλων δήμων για τη δημιουργία, τηρουμένων των αναλογιών, ενός ισχυρού, νοικοκυρεμένου και βιώσιμου δήμου, ικανού να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους δημότες και στους επισκέπτες του, αλλά και να υλοποιεί στόχους που θα θέτει η πολιτεία» προσθέτει.

Με βάση τα παραπάνω, η δημοτική αρχή προτείνει το σχεδιασμό ενός διευρυμένου ΟΤΑ, με βάση τον σημερινό δήμο Αιανής, που θα περιλαμβάνει μεγάλο μέρος της ευρύτερης περιοχής της ιστορικής Ελίμειας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Απρίλιος, 2010, 2:49 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr