Ανοιχτή επιστολή του Ευάγγελου Σημανδράκου προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Δ.Τ – Εκφράζουμε την ανησυχία μας και τον έντονο προβληματισμό μας αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Με δεδομένο και αυτονόητο πως δεν θα έπρεπε να υφίσταται διοίκηση, που δεν είναι αποδεκτή στις συνειδήσεις των συνεργατών της, ειδικότερα δε στον πολύπαθο χώρο της υγείας, λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις των ιατρών του Νοσοκομείου Γρεβενών καθώς και του Συλλόγου Εργαζομένων, καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών σε παραίτηση.

Το Υπουργείο Υγείας και η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια οφείλουν να συνδράμουν αποτελεσματικά στην άμεση επίλυση του ζητήματος αλλιώς θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη στο Νοσοκομείο μας.

Με επίκεντρο τον πολίτη στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και η συνεχής υποστήριξη και ανάπτυξη του, στοχεύοντας στην ομαλή και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών του, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί όταν διοίκηση και εργαζόμενοι βρίσκονται σε τόσο μεγάλη διάσταση.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η κοινωνία και οι πολίτες διεκδικούν και οφείλουν να λαμβάνουν τις παροχές υγείας που τους αξίζουν.

Ευάγγελος Σημανδράκος

Νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Γρεβενών

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούνιος, 2014, 11:54 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr