Συνάντηση Λαγγιώτη με τον Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης

Δ.Τ – Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, κ. κ. Παύλο Ιωάννου επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κ. Θωμάς Λαγγιώτης, συνοδευόμενος από τον κ. Κωνσταντίνο Μπούρτζο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης.
Οι κκ. Λαγγιώτης και Μπούρτζος μετέφεραν στον Σεβασμιότατο τα προβλήματα του κλάδου της Γουνοποιίας αλλά και τις προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, για την καλύτερη συνεργασία των τοπικών φορέων και την από κοινού αντιμετώπιση των αυξημένων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων της Μητρόπολης.

Ταυτόχρονα και σε συνέχεια της περσινής πολύ καλής συνεργασίας ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών αναλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών του συσσιτίου που παρέχει η Μητρόπολη σε συμπολίτες μας οι οποίοι πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Εκ μέρους της Διοίκησης του

Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2014, 1:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr