Απίστευτο και πάλι χαράτσι 20 ευρώ για κάθε εργαζόμενο – Πληρώνεται τον Αύγουστο

Οι εργοδότες θα πληρώσουν τον Αύγουστο, με τις εισφορές, 20 ευρώ για κάθε εργαζόμενο για να χρηματοδοτηθούν με αυτόν τον τρόπο τα θερινά κατασκηνωτικά προγράμματα.

Έκτακτη εισφορά ύψους 20 ευρώ ανά εργαζόμενο θα πληρώσουν τον Αύγουστο οι εργοδότες.
Η εισφορά αυτή θα εισπραχθεί από το ΙΚΑ, παράλληλα με τις ασφαλιστικές εισφορές μισθολογικής περιόδου Αυγούστου του 2014.

Η εργοδοτική αυτή εισφορά εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά και αφορά σε εργαζόμενους με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της ημερήσιας ή μηνιαίας απασχόλησής τους, όπως αναφέρει το Euro2day.

Τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτήσουν τα θερινά κατασκηνωτικά προγράμματα για παιδιά χαμηλόμισθων εργαζομένων αλλά και ανέργων.

Αποτελούν πόρο του Ειδικού Λογαριασμού Παιδικών Κατασκηνώσεων, που δημιουργήθηκε στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) και μεταφέρθηκε στον ΟΑΕΔ μετά την κατάργηση του ΟΕΕ.

Όποις εργοδότης δεν πληρώσει την εισφορά μέσα στον Αύγουστο θα επιβαρυνθεί με πρόσθετα τέλη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούλιος, 2014, 10:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr