«Παγώνει» και η έκδοση φορολογικής ενημερότητας λόγω ΕΝΦΙΑ

Tο υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διόρθωσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΝΦΙΑ στους πάνω από 4.000 οικισμούς όπου πολλαπλασιάστηκαν οι αξίες των ακινήτων.

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στον ΕΝΦΙΑ καθώς μετά το «πάγωμα» των επιστροφών από το φόρο εισοδήματος, μπλοκάρεται και η έκδοση φορολογικής ενημερότητας έως ότου ολοκληρωθεί η νέα εκκαθάριση του φόρου ακινήτων.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η φοορολογική ενημερότητα επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών μπλοκάρεται αφού υπάρχουν βεβαιωμένες οφειλές λόγω ΕΝΦΙΑ, καθώς η εκκαθάριση του φόρου έγινε στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, έως ότου ολοκληρωθεί η εκκαθάριση του νέου φόρου, όσοι φορολογούμενοι λαμβάνουν επιστροφή από το φόρο εισοδήματος δεν μπορούν να την εισπράξουν εάν δεν πληρωθεί πρώτα ο ΕΝΦΙΑ.

Στο μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διόρθωσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΝΦΙΑ στους πάνω από 4.000 οικισμούς όπου πολλαπλασιάστηκαν οι αξίες των ακινήτων.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Αύγουστος, 2014, 11:29 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr