Στον αέρα 100.000 δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ

Ρώσικη ρουλέτα έχουν γίνει οι δόσεις για 100.000 δανειολήπτες που πήραν στεγαστικά δάνεια με επιδότηση επιτοκίου από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, καθώς έχουν μείνει έξω από όλες τις ρυθμίσεις που έχει προωθήσει μέχρι τώρα η κυβέρνηση και το σημαντικότερο είναι ότι ακόμη και αν κατατεθεί «αύριο» η τροπολογία, για τη μείωση του ποσού των μηνιαίων δόσεων, θα είναι για πολλούς άνευ αντικρίσματος, καθώς μπορεί να πληρώσουν με μικρότερες δόσεις, αλλά θα επιβαρυνθούν με υψηλότερο επιτόκιο!

Αυτό συμβαίνει ήδη σε χιλιάδες δανειολήπτες οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι μόλις περάσει ένας μήνας καθυστέρησης η τράπεζα τους αποστέλλει ειδοποίηση για να την τακτοποιήσουν σύντομα, ενώ μετά την 3η απλήρωτη δόση, και ανάλογα με την πολιτική της κάθε τράπεζας, οι δανειολήπτες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί υπερήμερο όλο το εναπομείναν ποσό και μπορεί να τους ζητηθεί να το πληρώσουν άμεσα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δανειολήπτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιμήκυνση των δόσεων, πλην όμως δεν θα έχουν το μπόνους του επιδοτούμενου επιτοκίου για το υπόλοιπο τμήμα της οφειλής που ρυθμίζουν με την τράπεζα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Αύγουστος, 2014, 4:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr