Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας είχε η Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Αθήνα

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, επισκέφθηκε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, η Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Αθήνα Μελίτα Σούμπερτ, η οποία βρίσκεται στην περιοχή προσκεκλημένη του συλλόγου Βλατσιωτών. Η κ. Σούμπερτ ευχαρίστησε τον κ. Δακή για την θερμή υποδοχή επισημαίνοντας τις σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο λαών ενώ αναφέρθηκε και στο Βλατσιώτη Νικόλαο Δούμπα, ευεργέτη και επιχειρηματία που κατά τη διάρκεια της ζωής του, πραγματοποίησε αρκετές δωρεές, με κυριότερη αυτή της ανέγερσης του Μεγάρου Μουσικής της Βιέννης.Ο Περιφερειάρχης τις προσέφερε ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και ένα λεύκωμα με ιστορικές αναφορές στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Πρέσβειρα ανταπέδωσε τα δώρα χαρίζοντας του  ένα βιβλίο γεμάτο με μουσικά ακούσματα.<< Είναι ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζουμε στον τόπο μας την Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Αθήνα σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Δακής. Την επίσημη εκπρόσωπο ενός κράτους με το οποίο μας συνδέουν τόσα πολλά, στο σύγχρονο χρονικό διάστημα της ιστορίας μας, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στον τόπο μας>>.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Αύγουστος, 2014, 11:26 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr