18.000 τα κενά-Την άλλη εβδομάδα οι αποσπάσεις

«Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε τουλάχιστον 6500 συνταξιοδοτήσεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οπότε έχουμε κάποια κενά της τάξης των 18.000».
Αυτό είπε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θ. Κυριαζής  και πρόσθεσε:
Α.Πράγματι έχουμε μόνο από τον τακτικό προϋπολογισμό 2000 για αναπληρωτές καθηγητές και δασκάλους και τους υπόλοιπους προσπαθούμε να τους βρούμε μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια , και ενδεχομένως θα προσλάβουμε και άλλους 3000 αναπληρωτές. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχουμε αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων , έχουμε το καθεστώς του ένα προς δέκα και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε προσλήψεις, γιαυτό και ο Υπουργός είπε για το θέμα του ένα προς δέκα την προηγούμενη εβδομάδα, ότι πρέπει να το ξαναδούμε τουλάχιστον στο θέμα της εκπαίδευσης.
Β.Εμείς ήδη προχωράμε στα χρονοδιαγράμματα μας, την άλλη εβδομάδα θα ολοκληρωθούνε οι αποσπάσεις, θα προχωρήσουμε στα λειτουργικά κενά και έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα προσληφθούν οι αναπληρωτές για να είναι στη θέση τους στις 11 Σεπτεμβρίου».esos.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Αύγουστος, 2014, 4:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr