Η Αντωνίου σε σύσκεψη με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Π.Ε. Καστοριάς – Παρών και ο Θ.Ζυμπίδης

Σύσκεψη είχε σήμερα, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Π.Ε. Καστοριάς.

Αντικείμενα της σύσκεψης ήταν η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης αλλά και το πρόβλημα με τον καταρροϊκό πυρετό που έχει πλήξει τις κτηνοτροφικές μονάδες της Π.Ε. Καστοριάς.

Αρχικά η κ. Αντωνίου ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους για την επίλυση του προβλήματος με την εξισωτική αποζημίωση 2013 μετά και την ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτενής αναφορά από τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων για όλα τα προβλήματα που προέκυψαν με τον καταρροϊκό πυρετό και έγινε πλήρης καταγραφή της κατάστασης.

Οι κυρίαρχες προτάσεις από την μεριά των κτηνοτρόφων είναι η επιδότηση της φαρμακευτικής αγωγής για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού αλλά και η συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ κατά την διαδικασία καταγραφής και αποζημίωσης του ζωικού κεφαλαίου που έχει πληγεί.

 

Μετά τη σύσκεψη η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Κατά τη σημερινή μου συνάντηση με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων τους ενημέρωσα για την επίλυση του προβλήματος με την εξισωτική αποζημίωση 2013 και ταυτόχρονα συζητήσαμε το θέμα του καταρροϊκού πυρετού. Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση και ζήτησα από τους κτηνοτρόφους την καταγραφή του συνόλου των αιτημάτων έτσι ώστε αυτά να τεθούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Είμαι δίπλα στους κτηνοτρόφους όπως άλλωστε και σε όλους τους κλάδους και πιστεύω μέσα από τέτοιες συσκέψεις μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα διεκδικητικό πλαίσιο αξιόπιστο και ρεαλιστικό. Σε κάθε περίπτωση ξέρετε ότι θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και όπου χρειαστεί θα γίνει η όποια διορθωτική παρέμβαση ».

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Αύγουστος, 2014, 4:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr