Έτοιμοι να τον » φάνε » τον Θ. Ζυμπίδη σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη…..

Έχει ενδιαφέρον η ιστορία των έμμισθων θέσεων και για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Μαθαίνουμε πως κάποιοι σκέφτονται ακόμα και την παραίτηση αν δεν αναλάβουν οι ίδιοι η αν αναλάβουν κάποιοι άλλοι. Το θέμα θα δούμε να θα μπορέσει να χειριστεί με μαεστρία ο νέος περιφερειάρχης η αν θα ενδώσει σε πολύ ανόητους μάλλον τύπους που σκέφτονται μόνο τις έμμισθες θέσεις και τίποτα άλλο.

Η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχει τόσα ζητήματα – προβλήματα και αρκετοί από τους νέους συμβούλους αλλά και το καταπληκτικότερο, κάποιοι που απέτυχαν στις εκλογές ζητούν θέσεις η και βόλεμα συγγενών και φίλων όπως μαθαίνουμε ανεπίσημα.

Σύντομα θα δούμε αν ο νέος περιφερειάρχης ξεπεράσει τους ανόητους τύπους η αν θα φοβηθεί τις όποιες αντιδράσεις τους.

Τις τελευταίες μέρες στην Π.Ε Καστοριάς σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη αντιδρούν με τις πληροφορίες πως θεματικός αντιπεριφερειάρχης στον αγροτικό τομέα θα τοποθετηθεί ο Θ. Ζυμπίδης, άλλοι ζητούν να γίνουν ειδικοί συνεργάτες, άλλοι να μπουν στην τάδε θέση η στην παραδίπλα. Κάποιοι δεν ιδέα από τίποτα και ξαφνικά γίνονται παράγοντες, εκπρόσωποι του πολιτισμού της κουλτούρας και ότι άλλο φαντάζονται οι ίδιοι.

Ντροπή για τους δήθεν που μόλις λίγες εβδομάδες πριν έτρεχαν παντού ( για τους συμβούλους λέμε) και έδειχναν άλλο πρόσωπο.

Ο Καρυπίδης που εκλέχθηκε και κέρδισε με μοναδικό τρόπο τον ΔΑΚΗ ξέρει καλά πως τον αγώνα τον πήρε προσωπικά ο ίδιος πάνω του, οι πολίτες αντέδρασαν στους δήθεν και έδωσαν εντολή στον ίδιο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Θα είναι πολύ κρίμα να υποκύψει σε κάποιους »φελλούς»

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Αύγουστος, 2014, 5:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr