ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΤΡΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ από τον Αγροτικό Σύλλογο Α.Σ.Φ.Π.Δ.Ο

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Στο έλεος των αρκούδων βρίσκονται οι καλλιεργημένες εκτάσεις του Δήμου Άργους Ορεστικού. Tο πεινασμένο ζώο που αναζητά τροφή εισέρχεται καθημερινά μέσα στα χωράφια με το καλαμπόκι προκαλώντας μεγάλες ζημίες στις καλλιέργειες.Οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση καθώς βλέπουν την παραγωγή τους να καταλήγει στο στομάχι των αρκούδων και την οικονομική καταστροφή να τους απειλεί, αν και έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και έχουν υποβάλει αιτήματα για την χορήγηση αποζημιώσεων για τις τεράστιες ζημίες που έχουν υποστεί, ωστόσο δεν έχουν πάρει απάντηση από την πολιτεία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Αύγουστος, 2014, 4:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr