Αρχείο για : Ιούνιος, 2010

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ SKY EXPRESS. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ – ΑΘΗΝΑ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ,ΑΘΗΝΑ

14:36 – Επιτέλους , καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια με 173.00 ευρώ . Σε λίγο αναλυτικά το πρόγραμμα των πτήσεων από Δευτέρα – Κυριακή.

ΟΧΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΝΤΣΗ

13:46-Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νομάρχης Καστοριάς κομματικά εισέπραξε ένα μεγάλο όχι από το κόμμα της Ν.Δ για στήριξη στην κάθοδο του στον δήμο Καστοριάς. Έχει ξεκινήσει βέβαια ο ίδιος έναν μεγάλο αγώνα διεκδίκησης του χρίσματος εγκαταλείποντας την Νομαρχία και την πορεία έργων, μελετών, αποφάσεων.

ΔΥΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ

13:29 – Στην Καστοριά στον μεγάλο διευρυμένο δήμο ακούμε πολλά απο πολλούς, να προετοιμάζονται ( λένε) και άλλα τέτοια.Γεγονός είναι πως δυο πρόσωπα μπορούν την στιγμή αυτή να θεωρούνται οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καστοριάς

Μανώλης Χατζησυμεωνίδης & Κώστας Κοντόπουλος, ετοιμάζουν πρόγραμμα έχουν το 80% του συνδυασμού σχεδόν έτοιμο, και δεν έχουν κομματικές εξαρτήσεις.

Έχει ενδιαφέρον για τα άλλα 1-2 πρόσωπα που λένε ότι θα είναι υποψήφιοι να δούμε με αποδείξεις τι σκοπεύουν να κάνουν.

Ο στόχος ο δικός μας ( των πολιτών) είναι να δούμε πρόσωπα που πραγματικά θα ενδιαφερθούν για την ανάπτυξη του δήμου και όχι να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους κερδίζοντας μια θέση

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ν.Δ

12:12-Η εκλογή μου, στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ, και μάλιστα στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου των γυναικών της Ελληνικής περιφέρειας, αποτελεί για μένα πολύ μεγάλη τιμή αλλά και πολύ μεγάλη ευθύνη.

Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

Όλοι εμείς, που χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε, για τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά, ενωμένοι, και με την καθοδήγηση του προέδρου μας, του Αντώνη Σαμαρά, μπορούμε και θα αλλάξουμε όλα αυτά που πλήγωσαν την παράταξη μας και θα οικοδομήσουμε τη νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας.

Τίποτε δεν είναι το ίδιο μετά το 8ο συνέδριο, της παράταξης μας.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε κεφάλαιο. Προχωρούμε στην οργάνωση ενός σύγχρονου κεντροδεξιού κόμματος.

Έτσι, σιγά – σιγά προβάλει μια καινούργια, μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία.  Μια αληθινά λαϊκή και πατριωτική παράταξη, αυθεντικός εκφραστής του κοινωνικού φιλελευθερισμού και  ανυποχώρητος υπερασπιστής του Εθνικού Συμφέροντος.

Μας λογάριαζαν τελειωμένους μα τώρα Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Μπήκα στην πολιτική, με στόχο να συμβάλλω, με τις ιδέες και τις δυνάμεις μου, να καλυτερέψουν τα πράγματα, τόσο στο εσωτερικό της παράταξης μου, όσο και στον τόπο μας.

Πολιτεύομαι στο όνομα των αρχών και των αξιών μου και όχι για να διεκδικώ μόνο, θέσεις και αξιώματα.

Παραμένω ανυποχώρητη, στον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου και των συμπατριωτών μου.

Είμαι σίγουρη, ότι αυτό το δρόμο της ανόδου για την Παράταξή μας και την πατρίδα μας, θα τον περπατήσουμε μαζί.

Με στρατηγική Ελπίδας.

Με στρατηγική Νίκης!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ

Πολιτευτής Ν. Καστοριάς Ν.Δ Καστοριά 29.06.2010

ΔΕYΤΕΡΟ VIDEO-ΡΕΠΟΡΤAΖ ΑΠO ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝH ΣΥΝΕΔΡIΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΔΚ

11:11-Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ μας τοποθετήσεις του Δ.Σ της ΤΕΔΚ και των αγροτών για το δίκαιο αίτημα των αποζημιώσεων τους :

ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

10:27 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Οι αποζημιώσεις από τις μεγάλες καταστροφές της άνοιξης του 2009 στη μηλοπαραγωγή του Ν. Καστοριάς, θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Δυστυχώς, η νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υιοθετώντας μια πολιτική εμπαιγμού των παραγωγών, αρνείται έως σήμερα να υλοποιήσει τα αυτονόητα. Παράλληλα, επιτείνει τις ανησυχίες τους με τις ανακοινώσεις για αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας του ΕΛΓΑ. Ο αγροτικός κόσμος του Νομού μας είναι ανάστατος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, πέτυχε και έφερε άμεσα το θέμα στη Βουλή, καταθέτοντας σχετική Επίκαιρη Ερώτηση και υποχρεώνοντας την αρμόδια Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Τ. Μπατζελή να απαντήσει η ίδια επί του θέματος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι της Βουλής, μετά τις 10 το πρωί, την απάντηση της κας Υπουργού προς τον ερωτώντα βουλευτή και τους μηλοπαραγωγούς του Νομού μας, καθώς και την τοποθέτηση του κ. Τζηκαλάγια επί του θέματος.

Αύξηση στη σύνταξη του ΟΓΑ, με «ψήφο» Παπανδρέου

07:57 – Στα 380 ευρώ το 2010 διαμορφώνεται η βασική προνοιακή σύνταξης που χορηγεί ο ΟΓΑ, σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στη βουλή. Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο 19 για τις ρυθμίσεις ΟΓΑ, η βασική σύνταξη αυξάνεται κατά 30 ευρώ μηνιαίως από 01/10/2009 και κατά 20 ευρώ μηνιαίως από 01/07/2010.

Κατά συνέπεια, το ποσό της σύνταξης διαμορφώνεται στα 360 ευρώ για το 2009 και με την επιπλέον αύξηση των 20 ευρώ, στα 380 ευρώ το 2010.

Στο σχετικό άρθρο διευκρινίζεται ότι λαμβάνονται υπόψη οι προβλεπόμενες πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΟΓΑ οικονομικού έτους 2009.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 23% Ο ΦΠΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 25%

07:49 – Ναι, σωστά διαβάζετε από αύριο ο ΦΠΑ στο 23% αλλά ο τελικός στόχος με όλες τις γνωστές δικαιολογίες του ελλείμματος, των κακών κυβερνήσεων της Ν.Δ, της κακοδιαχείρισης και τέτοια, θα πάει ανάλογα με τα έσοδα του επόμενου 3μήνου, στο 25%. Αυτός είναι ο στόχος και μαζί με μερικά σκληρά μέτρα του φθινοπώρου η των πρώτων δυο μηνών του νέου έτους θα κλείσει όλο το πακέτο μέτρων που έχει εξαθλιώσει την Ελληνική κοινωνία.

ΣΤΗΝ ΤΕΔΚ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

00:31 –Video, αποκλειστικό από την απογευματινή συνεδρίαση της ΤΕΔΚ με αντιπροσωπεία των μηλοπαραγωγών όπου εξήγησαν στους δημάρχους το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φτάσει, μετά την μη υλοποίηση της απόφασης του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης στις 14.12.09 για την άμεση αποζημίωσή τους.

ΤΟ ZOUGLA.GR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

22:48-Στις πρώτες ειδήσεις του γνωστού portal zougla.gr η είδηση για τους μηλοπαραγωγούς και τις κινητοποιήσεις που ξεκινούν την ερχόμενη. Ρεπορτάζ video και ειδήσεις, και σήμερα πρώτα από το alphafm.gr κάνοντας γνωστή σε όλη την Ελλάδα την είδηση.

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr