Αρχείο για : Ιούλιος, 2010

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΑΝΤΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ » ΚΟΛΛΗΣΕ » ΓΚΕΤΣΙΟ & ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Γκέτσιος, Τσαμίσης, Χατζησυμεωνίδης, Μαγγαλιός, Ζαρομυτίδης, ψάχνουν λύσεις, συναντιούνται, προτείνουν περιμένουν, συνασπίζονται, προκειμένου να αντιμετωπίσουν επικοινωνιακά και ουσιαστικά την ανακοίνωση καθόδου του νομάρχη Καστοριάς. Συμμάχους έχουν : ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ-ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ αλλά και κάποια ακόμη πρόσωπα που δεν θέλουν την πολιτική εξέλιξη και παρουσία του νομάρχη Καστοριάς.

Αυτοί όμως μάλλον απέναντι τους θα έχουν και τον Κώστα Σημαιοφορίδη ( με την όποια εμπλοκή του ). Σε λίγο ρεπορτάζ…….

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ » ΚΑΥΤΟ » ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Να θυμάστε κάποια από τα πρόσωπα ( νεοδημοκράτες) που διεκδικούν τον δήμο δεν θα είναι καν υποψήφιοι, κάποιοι τρομοκρατημένοι ζητούν συνεργασίες, και φυσικά θα σας πούμε σε λίγο ποιον θα στηρίξει ο τ. Βουλευτής Ν.Δ Κώστας Σημαιοφορίδης. Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε και την κρίσιμη μέρα για τον ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΚΕΤΣΙΟ.

ΣΤΟ 41% ΜΑΖΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΧΘΕΣ…

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ».
Οι κυλιόμενες μετρήσεις που παίρνουν τα κόμματα δείχνουν το δράμα των πολιτικών αρχηγών. Η τελευταία μέτρηση ήρθε χθες Παρασκευή. Το ΠΑΣΟΚ στο 23% η Ν.Δ. στο 18%. Μιλάμε για μεγάλο δράμα. Τα μικρά κόμματα δεν εξασφαλίζουν καμία δυσαρέσκεια και οι περισσότεροι τους βρίζουν όλους. Τα ίδια χάλια και με το κόμμα της Ντόρας και του Κουβέλη. Τα ποιοτικά…
χαρακτηριστικά ακόμα πιο δραματικά. Δεν μαζεύεται με τίποτα η κατάσταση. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει από το Φθινόπωρο…fimotro

Τα μέτρα της κυβέρνησης Επιτάσσονται οχήματα ιδ. χρήσης, ενεργοποιείται ο Στρατός, έρχονται ποινικές διώξεις, αφαίρεση αδειών

Σειρά μέτρων ανακοίνωσε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που υπάρχει μετά την άρνηση των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης «να
συμμορφωθούν στις αποφάσεις της Πολιτείας για την επίταξη των οχημάτων και των προσωπικών τους υπηρεσιών», άρνηση που «συνιστά βαριά προσβολή της έννομης τάξης και πλήττει το κοινωνικό σύνολο».

Ειδικοτερα, μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής Επιτροπής ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Η άρνηση των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης να συμμορφωθούν στις αποφάσεις της Πολιτείας για την επίταξη των οχημάτων και των προσωπικών τους υπηρεσιών συνιστά βαριά προσβολή της έννομης τάξης, πλήττει το κοινωνικό σύνολο και αντιμετωπίζεται άμεσα με τα ακόλουθα μέτρα:

 • 1.- Τα βυτιοφόρα Ιδιωτικής Χρήσης εντάσσονται στο σχέδιο κάλυψης των δημοσίων αναγκών σε συνεργασία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών.
 • 2.- Οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα δικά τους μέσα διασφαλίζουν ήδη -σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο- την τροφοδοσία σε καύσιμα κρίσιμων τομέων (αεροδρόμια, μονάδες της ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κ.ο.κ). Αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού θα συμβάλλουν, εφ’ όσον χρειαστεί, στηνκάλυψη των αναγκών των νησιών μεταφέροντας βυτιοφόρα.
 • 3.- Τα στοιχεία όλων των παραβατών διαβιβάζονται στους αρμόδιους εισαγγελείς για την άσκηση ποινικής δίωξης.
 • 4.- Οι προβλεπόμενες στη νομοθεσία διοικητικές κυρώσεις που φθάνουν μέχρι την αφαίρεση αδειών, θα εφαρμοσθούν αμέσως σε βάρος των παραβατών».

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, μετά την απόφαση των μεταφορέων για συνέχιση της απεργίας τους, παρά την πολιτική επίταξη, και τη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής Επιτροπής, δήλωσε:

«Η Ελλάδα για να πάει μπροστά έχει ανάγκη από ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, όπως αυτή που αφορά στο άνοιγμα της αγοράς των μεταφορών. Η μεταρρύθμιση αυτή είναι απαραίτητη για την ελληνική κοινωνία και θα προχωρήσει οπωσδήποτε. Από την πρώτη στιγμή επιδιώξαμε ουσιαστικό διάλογο με τους ιδιοκτήτες μεταφορείς που έχουν λάβει άδεια από το κράτος, προκειμένου να εκτελούν μια δημόσια υπηρεσία. Διατυπώσαμε ουσιαστικές και θετικές προτάσεις. Εξαντλήσαμε κάθε όριο καλής πίστης. Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα, προκειμένου να συμφωνήσουμε στο πως θα πάμε σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα.

Μεταξύ των άλλων διατυπώσαμε προτάσεις για φορολογικές ρυθμίσεις με τις οποίες θα πετύχουμε την απόσβεση της αξίας των αδειών που κατέχουν οι ιδιοκτήτες. Διατυπώσαμε προτάσεις για αναπτυξιακά κίνητρα και επιδοτήσεις, που θα συμβάλουν στην ομαλή ένταξη των μεταφορέων επαγγελματιών σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα. Διατυπώσαμε ακόμη και την πρόταση να χορηγήσουμε δωρεάν μία ακόμη άδεια.

Συναντήσαμε όμως δυστυχώς την άρνηση και μόνο, με πολλά υβριστικά συνθήματα. Η Πολιτεία δεν είναι ανοχύρωτη. Η κοινωνία δεν είναι απροστάτευτη. Η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει. Και αυτοί που έχουν τεράστια ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το ελληνικό κράτος ας την αναλάβουν έστω και αυτήν τη στιγμή. Αλλιώς, είναι και παραμένουν οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη συνέχεια».

 • Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Ηρεμία επικρατεί στις εγκαταστάσεις της JETOIL στο Καλοχώρι, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ απεργών οδηγών βυτιοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με εκδορές σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών. Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά όταν ποδοπατήθηκε κατά τη διάρκεια της έντασης.

Νομαρχία Αθηνών

Η διαδικασία της επίταξης ολοκληρώθηκε από πλευράς Νομαρχίας Αθηνών στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης , στις 15:00 περίπου που το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ολοκλήρωσε την αποστολή στοιχείων στις Υπηρεσίες μας, μέσα σε λίγες ώρες εκδόθηκαν Δελτία Επίταξης για τα 431 Βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων Δημοσίας Χρήσεως. Η παράδοση των Δελτίων αυτών στην Αστυνομία, ολοκληρώθηκε περίπου στις 19:00 της ίδιας μέρας.

Σήμερα Παρασκευή , από το πρωί μέχρι τις 18:00, είχαν παραδοθεί στην Αστυνομία και τα Δελτία Επίταξης των 9.046 Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία.

Εξήντα συνολικά υπάλληλοι της Νομαρχίας Αθηνών, εργάστηκαν και συνέταξαν 28.431 Δελτία Επίταξης (9.046+431 = 9.477 x 3).

O Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

«Η διαδικασία της επίταξης ολοκληρώθηκε από πλευράς Νομαρχίας Αθηνών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης, 29/07/2010, που το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ολοκλήρωσε την αποστολή των στοιχείων στις Υπηρεσίες μας, μέσα σε λίγες ώρες εκδόθηκαν τα Δελτία Επίταξης για τα 431 Βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς υγρών καυσίμων Δημοσίας Χρήσης και παραδόθηκαν στις Αστυνομικές Αρχές.

Σήμερα, 30/07/2010, μέχρι το απόγευμα είχαν παραδοθεί στην Αστυνομία και τα Δελτία Επίταξης των 9.046 Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία.

Όσοι μιλούν για καθυστέρηση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εξήντα συνολικά υπάλληλοι εργάστηκαν από το βράδυ της Τετάρτης, 28/07/2010, μέχρι σήμερα και συνέταξαν 28.431 Δελτία Επίταξης (9.046+431 = 9.477 x 3). Αυτό δείχνει ότι έγιναν όλα σε χρόνο ρεκόρ. Και παρά τις δυσκολίες, θα είχαμε ολοκληρώσει νωρίτερα τη διαδικασία εάν το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μας είχε δώσει τα συμπληρωματικά στοιχεία που εμείς δεν έχουμε, ώστε να συνταχθούν σωστά τα Δελτία Επίταξης. Με τους λιγοστούς υπαλλήλους η Νομαρχία Αθηνών κατόρθωσε σε μια ημέρα να ολοκληρώσει τη διαδικασία.»TO BHMA

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ-ΓΚΕΤΣΙΟΥ

 • Ραγδαίες οι εξελίξεις –

Τις τελευταίες ώρες γίνονται πολλά στον δήμο Καστοριάς, μετά τα αποκλειστικά μας ρεπορτάζ για τα γκάλοπ, χρίσματα καθώς και το παρασκήνιο των ανακοινώσεων. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Πασχάλη Γκέτσιου ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Χατζησυμεωνίδης σύμφωνα με πληροφορίες επισκέφθηκε τον κ. Γκέτσιο.

Άγχος κινητικότητα και πολύ παρασκήνιο. Ο Κώστας Λιάντσης πάντως έμαθα πως την ώρα αυτή βρίσκεται στον Μ. Χατζηγιάννη……

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΚΑΛΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ;

Ανακοινώνουν συνέχεια ( ΝΔ) ονόματα υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξουν και ακόμη τον Πασχάλη Γκέτσιο τίποτα.

Αφού μιλάς τηλ. με τον Σαμαρά πες του, άντε τι γίνεται.

Ρε Λιάντση μήπως ετοιμάζεις κάτι;

Επίταξη της χρήσης των φορτηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων.

ΥΑ 37223/3544 ΦΕΚ 1142/Β/ 28.7.2010

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Έχοντας υπόψη: (περισσότερα…)

Ερώτηση Γ. Βλατή : Συγχώνευση διά απορροφήσεως του «Κέντρου Ελληνικής Γούνας Α.Ε.» με το «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.».

 • Προς: την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη .
 • Θέμα: Συγχώνευση διά απορροφήσεως του «Κέντρου Ελληνικής Γούνας Α.Ε.» με το «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.».
Σύμφωνα με το Σχέδιο Νόμου «Κατάργηση, συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα», πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγχώνευση δια απορροφήσεως του «Κέντρου Ελληνικής Γούνας Α.Ε.» -που λειτουργεί από το 1990 με έδρα την Καστοριά- με το «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.» Όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία που έθεσε στη διάθεσή σας το Κ.Ε.Γ, μέσω της συγχώνευσης επιτυγχάνεται μια εξοικονόμηση ετήσιου κόστους της τάξεως μόλις των 16.370 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται επιπλέον κόστος από την ίδια τη διαδικασία της συγχώνευσης. Επιπλέον, θα πρέπει να συνυπολογιστούν οι συνέπειες της επικείμενης συγχώνευσης στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη την ενίσχυση του γραφειοκρατικού και πολύπλοκου χαρακτήρα της λειτουργίας του δημοσίου, που εν προκειμένω θα οφείλεται στην προσθήκη ενός επιπλέον σταδίου στη συνεργασία-επικοινωνία μεταξύ Υπουργείου και Κ.Ε.Γ. Επειδή το οικονομικό όφελος που εξασφαλίζει η εν λόγω συγχώνευση είναι εξαιρετικά μικρό Επειδή η λειτουργία του Κ.Ε.Γ. χρηματοδοτείται ως επί το πλείστον μέσω της υλοποίησης κοινοτικών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων Επειδή η σημασία του κλάδου της γουνοποιίας για την οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ερωτάται η αρμόδια Υπουργός: Προτίθεται το Υπουργείο να αναθεωρήσει την απόφασή του να προχωρήσει σε συγχώνευση του ΚΕΓ με το ΕΛΚΕΔΕ προκειμένου να παραμείνει το ΚΕΓ ανεξάρτητος φορέας;
Ο ερωτών βουλευτής
Ιωάννης Ν. Βλατής

768.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 • Τα στοιχεία της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Οι δύο υπουργοί ευχαρίστησαν τους συνολικά 768.009 δημόσιους υπαλλήλους για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της απογραφής, αλλά και όσους εργάστηκαν για την επίτευξη του έργου…

 • Σημείωσαν ότι η απογραφή «θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο», διότι -κατά τον κ. Ραγκούση- αποτελεί «κρίσιμη ύλη» για την αναδιοργάνωση του κράτους, για έναν «Καλλικράτη στο κράτος», και -κατά τον κ. Παπακωνσταντίνου- διότι από το 2011 θα εκπληρωθεί η κυβερνητική δέσμευση για την πληρωμή όλων των δημοσίων υπαλλήλων από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών στο Δημόσιο.
Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι θα δοθεί άλλη μία ευκαιρία σε όσους δεν μπόρεσαν να απογραφούν, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «πρέπει να αιτιολογήσουν τους λόγους ανωτέρας βίας, που δεν τους επέτρεψαν να το κάνουν. Είπε ακόμη ότι ως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχουν αναλυθεί, διασταυρωθεί και ελεγχθεί όλα τα στοιχεία και επανέλαβε ότι από την τρόικα δεν του έχει τεθεί θέμα κατάργησης οργανικών θέσεων και απολύσεων στο δημόσιο. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, που είχαν συγκεντρωθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, οι άνδρες στο δημόσιο καλύπτουν ποσοστό 54% και οι γυναίκες 46%.
Σε ποσοστό 39% οι απογραφέντες δημόσιοι υπάλληλοι είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, σε 28% Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε 9% Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σε 9% Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Σε ό,τι αφορά τις ηλικίες των απασχολουμένων στο Δημόσιο, είναι:
 • – 43.743 άνω των 60 ετών,
 • – 168.958 μεταξύ 50 και 60,
 • – 258.280 μεταξύ 40 και 50,
 • – 205.277 μεταξύ 30 και 40,
 • – 86.246, μεταξύ 20 και 30,
 • – 4.174 κάτω των 20 ετών.
 • Μόνιμοι υπάλληλοι του δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων δικαστικών και δημόσιων λειτουργών) είναι 82 στους 100, με συμβάσεις αορίστου χρόνου 7%, ορισμένου χρόνου 6%. Όπως αναφέρθηκε, τα στοιχεία είναι κατά δήλωση και κατά συνέπεια μπορεί να εμφανίζουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τα πραγματικά. Δηλαδή, μπορεί να έχουν απογραφεί από παρανόηση, ή σκόπιμα, άνθρωποι που δεν είχαν υποχρέωση να απογραφούν (πχ συνταξιούχοι ή εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ). Επίσης, μπορεί να μην έχουν απογραφεί, από παρανόηση, λόγω προβλήματος, ή από αντίδραση, αμοιβόμενοι, που είχαν την υποχρέωση να απογραφούν.
Στα αξιοπερίεργα της απογραφής καταγράφηκαν καταγγελία ότι το σύστημα απογραφής δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση, με στόχο τη μείωση της απόδοσής του (τα στοιχεία της επίθεσης διαβιβάστηκαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) και η περίπτωση υπαλλήλου, ο οποίος δεν ήθελε να απογραφεί λόγω… θρησκευτικών πεποιθήσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ Η Ν.Δ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΤΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ

 • Πριν από λίγα λεπτά η Ν.Δ ανακοίνωσε στήριξη του ανεξάρτητου όπως λέει υποψηφίου κ. Κώστα Γιώτη για τη θέση του Δημάρχου Κορινθίων. Καμία ανακοίνωση για τον Πασχάλη Γκέτσιου που ζήτησε και δημόσια την ανακοίνωση υπέρ του από την Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά. Όλα έχουν μπερδευτεί μετά την επίσημη ανακοίνωση Κώστα Λιάντση. Σε γαλάζιο νομό και δήμο ξέρετε πως είναι σημαντικό να στηρίζεις άλλον και να κερδίζει από τον ίδιο κομματικό σου χώρο κάποιος άλλος, όπως έγινε άλλωστε και τελευταία με ΚΑΠΑΧΤΣΗ & ΤΣΑΜΙΣΗ. Αυτό είναι ένα από τα σοβαρά πολιτικά θέματα που απασχολούν τον συνονόματό μου ………

Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 • Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει πολιτικά την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψηφίου κ. Κώστα Γιώτη για τη θέση του Δημάρχου Κορινθίων.Ο κ. Κ. Γιώτης είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr