Αρχείο για : Αύγουστος, 2010

ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Πολλές φορές πιστεύω πως δεν  προσεγγίζουν σωστά οι αυτοδιοικητικοί τα πολύ σοβαρά προβλήματα της πόλης και του νομού. Στην νομαρχία πριν λίγο ολοκληρώθηκε έκτακτη σύσκεψη την οποία προκάλεσε ο Κ. Λιάντσης με στόχο την υιοθέτηση μελέτης της ΑΝΚΟ για την εξυγίανση της με αφορμή την σημαντική συνάντηση της Πέμπτης με την Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη . Από την μεριά των νομαρχιακών συμβούλων ( αν είναι δυνατόν) κυρίως από τον κ. Παπαδιαμαντόπουλο,ασκήθηκε κριτική για την ανάθεση ( δωρεάν έγινε η μελέτη) άρχισαν σχόλια για μονοπάτια, δρομάκια, ενυδρεία, και άλλα, χωρίς να αντιληφθεί πως το πρόβλημα στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει το ενδιαφέρον του είναι η τοξικότητα της λίμνης που αφορά την υγεία όλων μας και όχι μονοπάτια, ΚΠΕ, και ενυδρεία.

  • Τις επισημάνσεις για την τοξικότητα της λίμνης και το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο θα πρέπει να δείξουμε επεσήμαναν κατά την διάρκεια του συμβουλίου Κοντόπουλος, Εγγλέζος, Κουσουνής, Τσόπρας και άλλοι.

  • Το σημαντικό όμως και πάλι θα θυμίσω είναι πως για ένα μεγάλο θέμα χάσαμε την ουσία για να μιλάμε ( ορισμένοι βέβαια) για ΚΠΕ, ενυδρεία, μονοπάτια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Απάντηση για τοξίνες στην λίμνη της Καστοριάς

Αποκαλύπτουμε σημαντικό εσωτερικό έγγραφο της κτηνιατρικής υπηρεσίας Καστοριάς το οποίο απεστάλη στο γραφείο του νομάρχη Κώστα Λιάντση με το οποίο η υπηρεσία τονίζει μεταξύ άλλων πως τα αποτελέσματα μετά από εξέταση που έγινε στο Εθνικό εργαστήριο αναφοράς θαλασσίων βιοτοξινών και στο Ινστιτούτο Λοιμωδών παρασιτικών νοσημάτων, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για τυχόν παρουσία παραλυτικών τοξινών που είναι η παρεμφερέστερη εξέταση που δύναται να διενεργηθεί.

  • Πατήστε πάνω στις εικόνες…

Η ΤΟΞΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έκτακτο νομαρχιακό συμβούλιο πριν λίγο για την » σωτηρία » της λίμνης της Καστοριάς.

Τις επόμενες ώρες θα σας έχουμε αρκετά ρεπορτάζ για τις τοποθετήσεις των νομαρχιακών συμβούλων τις αντιπαραθέσεις αλλά και την παρουσίαση εσωτερικού εγγράφου για την επικινδυνότητα των νερών της λίμνης.

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ MINK ΣΕ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Ανέλαβαν την ευθύνη για την απελευθέρωση γουνοφόρων ζώων mink σε Καστοριάς και Σιάτιστα.
Δίνουμε στην δημοσιότητα το κείμενο που αναρτήθηκε σε αγγλική ιστοσελίδα μέσα από το οποίο δίδονται πληροφορίες για την δράση τους εκείνη την νύχτα. Χαρακτηριστικός είναι ο επίλογος τους » Απελευθερώνοντας τα ζώα από τα κλουβιά είναι ένας τρόπος για να (περισσότερα…)

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΖΩΩΝ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Χαμός στην χώρα μας με το θέμα τις απελευθέρωσης των μίνκ από την γνωστή επιχείρηση στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς. Έχει ξεσπάσει » πόλεμος » ανακοινώσεων και πολλά σχόλια αναγνωστών οι οποίοι αντιδρούν με την εκτροφή και θανάτωση των ζώων.Στην γνωστή ιστοσελίδα (περισσότερα…)

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΚΕΤΣΙΟΣ

Πρότειναν στον Πασχάλη Γκέτσιο να μπει αντί-περιφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο Δακή, η υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

» Δεν θέλω καμία τέτοια θέση, αν θέλετε να μου δώσετε την στήριξη του κόμματος» φαίνεται ότι απάντησε ο κ. Γκέτσιος.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες απομακρύνεται πολύ το σενάριο της καθόδου του Πασχάλη Γκέτσιου στον δήμο Καστοριάς.

Ο Κ. Λιάντσης από αύριο και δυο 24ώρα θα βρίσκεται στην Αθήνα πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων και τις τελευταίες του κομματικές επαφές-πιέσεις ώστε να λάβει την στήριξη του κόμματος.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Η Ν.Δ μπαίνει στην τελική ευθεία για πολλά χρίσματα σε όλη την Ελλάδα. Στην Καστοριά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες.

Ο Κώστας Λιάντσης εκτάκτως φεύγει για Αθήνα όπου θα έχει τις τελευταίες του κομματικές επαφές με στόχο να του δοθεί άμεσα η στήριξη.

www.alphafm.gr . ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨHΦΙΟΥΣ ΔΗΜAΡΧΟΥΣ Ν.Δ

Παρασκευή στις 23.50 ολοκληρώνουμε την διαδικτυακή ψηφοφορία για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους δημάρχους Καστοριάς από την Ν.Δ.

Στις 23.50 την Παρασκευή θα δείτε και το τελικό αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

ΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Το σημερινό δημαρχοκεντρικό σύστημα επιχειρείται να καταργηθεί με τον «Καλλικράτη» με τη σύσταση νέων δομών.
Στα πρότυπα της κυβερνητικής επιτροπής θα λειτουργεί Εκτελεστική Επιτροπή αποτελούμενη από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, αρμόδια για όλους τους τομείς πολιτικής.

(περισσότερα…)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΙΣΗΣ : »Θα κατέβω ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές»

Δείτε τις νέες δηλώσεις Τσαμίση -Σε σημερινή του συνέντευξη ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Τσαμίσης δειλά δειλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες δήλωσε πως θέλει να κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Δεν ξεκαθάρισε βέβαια το αν θα είναι επικεφαλής, η υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γκέτσιου η του Λιάντση.Για το θέμα του χρίσματος ( το οποίο ζητά επιμόνως από τον Μιχαλιλιάκο) είπε πως » εγώ ήμουν υποψήφιος και χωρίς αυτό, θα δούμε τι θα γίνει»

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr