Αρχείο για : Σεπτέμβριος, 2010

Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ. ΝΑΥΑΓΙΟ –

 

» Άδειασε» η Ν.Δ τον Ζ. Τζηκαλάγια –

Σε ολόκληρη την Δ. Μακεδονία η Ν.Δ δεν  » άδειασε » κανέναν άλλον βουλευτή της παρά μόνο τον βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Δήλωση Τζηκαλάγια : » προτείνω, εισηγούμαι δυνατά, η Ν.Δ να μην δώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχος της Καστοριάς»

: » Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σήμερα προτείνουμε στην αντίστοιχη τοπική κοινωνία του:

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Α/Α ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Καστοριάς Λιάντσης Κωνσταντίνος Νομάρχης Καστοριάς

 

 

Το όλο » άδειασμα» συζητιέται πολύ έντονα και συνδυάζεται από πολλούς νεοδημοκράτες, με την στήριξη Τζηκαλάγια, σε Μηταλίδη και Σ. Λιάνο για την ΝΟΔΕ- »Ναυάγιο», σήμερα στο θέμα της

 

στήριξης, θέμα αντιπεριφερειαρχών. Και επίσης, ότι είναι γνωστό πως επιθυμούσε για δήμαρχο, αντιπεριφερειάρχη, Γκέτσιο, Γαβριηλίδη.


ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΤΣΑΜΙΣΗΣ – ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΖΑΡΟΜΥΤΙΔΗΣ. ΘΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Θα λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις τις επόμενες μέρες μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και δεν υπάρχει χρόνος για » παιχνίδια».

Σήμερα έχουμε σίγουρες τις υποψηφιότητες τεσσάρων υποψηφίων.

Μετά και την επίσκεψη Σαμαρά αλλά και την στήριξη Λιάντση, Τσαμίσης Ζαρομυτίδης & Παπαδιαμαντόπουλος παίρνουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Τα πράματα ξέρουν καλά πως είναι πολύ δύσκολα, μιας και δεν έχουν και πολλά περιθώρια να δημιουργήσουν » στρατό » τουλάχιστον 120 ατόμων που θα πρέπει απαραίτητα να έχουν.

Το alphafmg.gr γνωρίζει πολλές και κρίσιμες λεπτομέρειες ακόμη και για συναντήσεις Παπαδιαμαντόπουλου-Τσαμίση, Τσαμίση-Γκέτσιου.

Όλες οι λεπτομέρειες σε επόμενες ειδήσεις μας

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΝΤΣΗ. ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19.30


Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί σε όλους αυτούς που θα συμμετέχουν σε άλλα ψηφοδέλτια και όχι σε αυτά που και στους τρεις δήμους του νομού Καστοριάς στηρίζει η Ν.Δ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν από την λίστα Χατζησυμεωνίδη ξεκινήσουν οι αλλαγές και οι αποχωρήσεις μιας και συμμετέχουν νεοδημοκράτες που είναι μέλη η και στελέχη της Ν.Δ.

Οπότε από Δευτέρα, μάλλον θα πρέπει να έχουμε επικαιροποίηση της υποψήφιας δημοτικής λίστας του κ. Χατζησυμεωνίδη.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ » KOSMOS». ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ alphafm.gr –

Η εφημερίδα KOSMOS παρουσιάζει σε λίγες ώρες μια ενδιαφέρουσα και την πρώτη άλλωστε δημοσκόπηση για την εκλογή του νέου περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.Το alphafm.gr νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα σας παρουσιάσει όλα τα αποτελέσματα τα οποία θα σχολιάσουμε και μετά τις 10.00 στον Alpha 94,7.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hWKuX2gihKI[/youtube]

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ1

Τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ1 επισκέφθηκε πριν λίγο ο Βουλευτής Έβρου

της Ν.Δ Κυριάκος Γεροντόπουλος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δημήτρη Καραμανίδη.

Ο κ. Γεροντόπουλος έδωσε και συνέντευξη στην Μαριγώ Αναγνωστοπούλου την οποία θα μεταδώσουμε αύριο μετά τις 15.30.

Με τον βουλευτή κουβεντιάσαμε την έντονη πολιτική επικαιρότητα, την στήριξη Λιάντση για τον Δήμο Καστοριάς, αλλά και το γενικότερο κλίμα στον νομό.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ. ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

Ρε παιδιά εκεί στο ΠΑΣΟΚ μαθαίνω πως μετά το »κόψιμο» ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ήταν να μπει ο Αποστόλης Κιοσσές αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, αλλά και αυτός το ξανασκέφτεται.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, στελέχη υπάρχουν πολλά και αξιόλογα, ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ,ΛΥΓΟΥΡΑ,ΝΑΤΟΣ και άλλοι. Άλλωστε άμισθοι υπάλληλοι είναι οπότε κανένα πρόβλημα……

Για να μην αδικηθεί πάντως κανείς, θυμίζουμε πως υπάρχει διαδικασία άρα φαντάζομαι πως θα την τηρήσετε. Έγινα πριν καιρό αιτήσεις και προτάσεις ενδιαφερομένων. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, κόπηκε με εντολή άνωθεν, ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,γεια χαρά πάω για δήμαρχος, ΚΙΟΣΣΕΣ, »μπα μάλλον δεν θέλω», ο επόμενος με βάση την διαδικασία ο κ. Κοβατσιάδης άρα βρέθηκε η λύση……

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Το ξανασκέφτεται ο Αποστόλης Κιοσσές….

Μεγάλο πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας με την συγκρότηση των περιφερειακών ψηφοδελτίων αλλά και με την τοποθέτηση των αντιπεριφερειαρχών.

Στην Καστοριά το ΠΑΣΟΚ » καταρρέει» ακόμη και ο Κιοσσές μαθαίνουμε σχεδόν κάνει πίσω και ζητά από τον κ. Παπαϊορδανίδη 2-3 μέρες για να του πει το τελική του απάντηση μιας και βλέπει ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί αξιόλογο ψηφοδέλτιο.

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ Χ. ΤΣΟΠΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Προς αξιότιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Αντώνη Σαμαρά.


Κύριε Πρόεδρε,

Με το σφουγγάρι σας σβήνετε τις προσδοκίες του Καστοριανού Νεοδημοκράτη για ανασυγκρότηση του κόμματος και την επαναφορά των αξιών με τις αρχές και τις αξίες (περισσότερα…)

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΝΤΣΗ – Άλλη μια επιβεβαίωση του alphafm.gr σας το λέγαμε εδώ και ενάμιση μήνα.

Δείτε την ανακοίνωση της Ν.Δ για την επίσημη στήριξη του Κώστα Λιάντση στον Δήμο Καστοριάς (περισσότερα…)

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ

Δημοτικά συμβούλια, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές, πολίτες, στελέχη αλλά και όλοι οι νέοι υποψήφιοι συνδυασμοί για την τοπική αυτοδιοίκηση θα βρίσκονται παρόντες την Παρασκευή 19.00 στο HOTEL DEDIS για την πολιτική ομιλία του προέδρου της Ν.Δ.

Τα βλέμματα πολλών θα είναι στραμμένα στον Αντ. Σαμαρά καθώς οι περισσότεροι θα περιμένουν να δώσει με τον δικό του τρόπο την στήριξη του κόμματος στον νομάρχη Καστοριάς. Ένα βλέμμα, μια δήλωση, μια παραπάνω αγκαλιά, ένα από αυτά περιμένει ο Κ. Λιάντσης.

Οι αντίπαλοι συνδυασμοί του Λιάντση θα βρίσκονται και αυτοί εκεί οπότε έχει ενδιαφέρον το όλο θέμα σε επίπεδο αντιδράσεων.

Θα είμαστε εκεί ώστε να σας τα παρουσιάσουμε ΟΛΑ……

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr