Αρχείο για : Φεβρουάριος, 2011

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ……

Αν μπει στο δημαρχείο Καστοριάς ο Δημήτρης Παπουλίδης, τότε όλοι θα κάνουν αμέσως συγκρίσεις. Ο Τάκης θα είναι σαν δήμαρχος και ο Μανώλης αντιδήμαρχος.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, η σύγκριση. Το περιβάλλον του δημάρχου δεν θέλει οι πολίτες να βλέπουν έναν Παπουλίδη μέσα στο δημαρχείο διότι όλοι θα προσεγγίζουν τον π. Δήμαρχο.

Ενώ προεκλογικά ο κ. Παπουλίδης έκανε αγώνα για τον κ. Χατζησυμεωνίδη, μετεκλογικά είδε μια άλλη συμπεριφορά και όλο αυτό φαίνεται ότι τον έχει ενοχλήσει.

Ο δήμαρχος πάντως δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Παπουλίδη ενώ διαφορετική άποψη φαίνεται να έχουν ακόμη και στενοί του συνεργάτες.

 

.

 

» ΟΜΑΔΑ » ΛΙΑΝΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 18.00

Στις 18.00 οι δυο δημοτικοί συνδυασμοί Κοντόπουλου Λιάντση ( σε διαφορετικό μέρος) έχουν ομάδα ώστε να προετοιμαστούν για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ομάδα έκτακτη την Παρασκευή, έκανε και ο δήμαρχος προσπαθώντας να » μαζέψει » το θέμα ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ.

Το παρασκήνιο για την θέση του »συμπαραστάτη» είναι μεγάλο και μάλλον θα έχουμε διαρροές από όλους τους συνδυασμούς οι οποίες δεν φανούν πολύ έντονες διότι η ψηφοφορία θα είναι μυστική.

Η όλη ιστορία πάντως αφήνει μια σημαντική συνέντευξη Παπουλίδη, και απειλές για διαγραφές σε όσους δεν πειθαρχήσουν…

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΕΓΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

«O Θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη και των επιχειρήσεων, δημιουργείται γιατί έτσι θέλει ο νομοθέτης,και όχι γιατί το επιβάλλουν οι κοινωνικές διαδικασίες; Το <γενικό συμφέρον> θα είναι άθροισμα ατομικών συμφερόντων ολίγων ,γιατί η αδιαφορία για το συμφέρον το άλλου θα ήταν ποτέ δυνατό να ονομαστεί <γενικό συμφέρον>; Ξέρετε κανέναν< μαγαζάτορα>που θα πίστευε στο δόγμα <ο πελάτης έχει δίκιο> αν δεν προσδοκούσε προσωπικό όφελος από το <δίκιο> του πελάτη; Ο Θεσμός θα έχει λόγο ύπαρξης ,εφόσον έχει δηλαδή πέρα από την τυπικότητα και μια ουσιαστικότατα ,και αλλαγή της περίφημης πελατειακής σχέσης οπού στηρίζεται ο ελληνικός πολιτικός λαϊκισμός.

 

ΥΓ ….. προς ναυτιλλομένους ………. η παροιμιώδης φράση του Πατακού….όποιος ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα του ανθρώπου ,και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στην Ελλάδα, είναι κομουνιστής……»

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Μερικά πρόσωπα που ενδιαφέρθηκαν και κατέθεσαν η θα καταθέσουν μέχρι και τις 19.00 υποψηφιότητα στον δήμο Καστοριάς για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη, ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ,Χ.ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ,Δ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,Α.ΓΟΥΛΙΟΣ,ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ-ΚΑΠΑΧΤΣΗΣ ( μόνο αν τους διασφαλίσουν την εκλογή). Ο κ. Γ.Γκόγκας την απέσυρε καταγγέλοντας πολλούς και πολλά. Μερικές ακόμη υποψηφιότητες  θα φανούν σε μερικές ώρες..

Δεύτερο κρούσμα με << Φόλες >> μέσα σε μία εβδομάδα στην Καστοριά… από τον Άγιο Μηνά τώρα και στην chic περιοχή Χλόη

«Το επίπεδο πολιτισμού μίας κοινωνίας κρίνεται από τον τρόπο που αυτή φέρεται προς τα ζώα. (Γκάντι)» …
Δυστυχώς για κάποιους συνδημότες μας  έχουν την  φιλοσοφία τού «ό,τι μας ενοχλεί ή δεν μας αρέσει, το εξολοθρεύουμε»… και αυτό έκαναν σήμερα πρωί – πρωί κυριακάτικα. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο γυμνός από αισθήματα, με κυριότερο την ανθρωπιά, πρέπει να είναι κάποιος για να σκοτώσει ένα ζώο. Ένα ουσιαστικά αδύναμο και απροστάτευτο πλάσμα σε σχέση με αυτόν. Σίγουρα τέτοιες διεστραμμένες συμπεριφορές αφορούν  ψυχικά ασθενείς  και πιθανόν να κρύβουν βαθύτερες αιτίες -πράγματα που δεν μπορώ καν να αγγίξω- αλλά  μόνο να περιγράψω .Όταν ακούμε τον όρο ‘’φόλα’’ μάλλον κανείς από εμάς δεν μπορεί να καταλάβει στο έπακρο, πόσο υποφέρει ένα ζώο όταν πεθαίνει βασανιστικά από ‘’φόλα’’ που του έδωσε ο… καλύτερός του φίλος, ο… άνθρωπος. Και αυτό γιατί πολύ απλά τα ζώα δεν έχουν ανθρώπινη φωνή , αλλά δεν  θα έχει και κάποια ουσιώδη αντίδραση, επειδή ξέρει ότι κανένα ζώο δεν μπορεί να αντισταθεί . Όμως ρε παιδιά είναι πολύ διαφορετικό πράγμα να σκοτώνεις ένα ζωντανό το οποίο δεν σου έκανε κακό. Το να σπέρνεις παντού φόλες μόνο και μόνο για να σκοτώσεις αδιάκριτα και να ικανοποιήσεις τα βαθύτερα σαδιστικά σου ένστικτα που ντρέπεσαι να βγάλεις ανοιχτά στην κοινωνία για να μην στιγματίσεις την εικόνα του ευυπόληπτου πολίτη . Δεν είναι μόνο υπόθεση πολιτισμού, είναι υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε τα σκυλιά από τους υπανθρώπους.

Η παιδεία μερικών  γύρω από την Φιλοζωία είναι ανύπαρκτη ! κάποιοι εκτιμούν μόνο ένα ζώο όταν  βρίσκεται στο ..πιάτο τους!!!!!

Δείγμα υπευθυνότητας και όχι ντροπής  να αγαπάμε τα ζώα και ειδικά αυτά που κάποιοι πέταξαν η τραυμάτισαν έτσι ασυλλόγιστα. Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι όσοι θέλουν να τα βοηθήσουν να ζήσουν. Μόνο περήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε  για  αυτήν την αγάπη που νιώθουμε. Και τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω το βλακώδες επιχείρημα “εδώ οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα και εσύ ταΐζεις τα ζώα” προέρχεται συνήθως από ανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα για τον συνάνθρωπο, ενώ έχουν την εντύπωση πως αυτός ο πλανήτης έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτούς . Κάποιος που αγαπά ειλικρινά τα ζώα είναι βέβαιο πως αγαπά και τους ανθρώπους.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

» ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ » ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΤΗΣΗ Η ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ-Εκτός απροόπτου……..

Στην γραμματεία του δήμου Καστοριάς σήμερα η αίτηση της Μαρίας Φωτιάδου για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη στον δήμο Καστοριάς.

Η κ. Φωτιάδου είναι δικηγόρος Α’ επιλαχούσα στον δημοτικό συνδυασμό του σημερινού δημάρχου Καστοριάς.

Δείτε το βιογραφικό της όπως (περισσότερα…)

Συνολικά 25 νέα ασθενοφόρα για την Ήπειρο και τη Δ. Μακεδονία

Με δεδομένη την προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, έδωσε το «πράσινο φως», μέσω του Ε.Σ.Π.Α., για την ενίσχυση του στόλου του Ε.Κ.Α.Β. στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία με υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.
(περισσότερα…)

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ Δ.ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Σας καλούμε να προσέλθετε την 2η Μαρτίου 2011 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19,30 σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ
Έκδοση ψηφίσματος για την υγεία.
Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ορεστίδος
Ορισμός μελών στην επιτροπή συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων του Δήμου
Λήψη απόφασης για μετεστέγαση υπηρεσιών του Δήμου
Αποδοχή ή μη αίτησης παραίτησης του κ. Πετρίδη Πασχάλη
Έγκριση της υπ. αρίθμ. 1/2011 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Αθλητικό κέντρο Άργους Ορεστικού σχετικά με την έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2010
Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ανάληψη πίστωσης για καταβολή εξόδων
Συμμετοχή του Δήμου στο 2ο Agro Quality festival – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Έγκριση Συμμετοχής του Δήμου στο Διαδημοτικό δίκτυο υγείας
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ορεστίδος στο πρόγραμμα INTERREG
Ψήφιση διάθεσης δαπανών για δεξιώσεις – εορτές
Απευθείας ανάθεση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης
Απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων κίνησης
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: Διαμόρφωση χώρου νεκροταφείου Ασπροκκλησιάς
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: Διαμόρφωση πλατείας Λαχανοκήπων
Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: Κατασκευή κρασπέδων στον οικισμό Διαλεκτού
Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού
Αίτημα για παραχώρηση εκτάσεων από το ελληνικό δημόσιο προς το Δήμο Ορεστίδος

Συγκέντρωση κατά της βιομηχανίας γούνας

«Ανοικτό κάλεσμα» διαμαρτυρίας κατά της βιομηχανίας φυσικής γούνας, η οποία προέρχεται από θανάτωση ζώων, καλεί η «Πρωτοβουλία Ενάντια στη Γούνα», σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 18:00, στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με αφορμή την 1η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην (περισσότερα…)

Το απόλυτο φακέλωμα πολιτών και οδηγών

Ηλεκτρονικά «διόδια» και εισιτήρια ετοιμάζονται και στα μέσα μεταφοράς επιβατών-Αλλάζει ο τρόπος χρέωσης των διοδίων, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη ζητήσει από τις εταιρείες των αυτοκινητοδρόμων να μετατρέψουν ως το 2012 τα διόδιά τους από συμβατικά σε ηλεκτρονικά.

Το τυράκι της φάκας είναι η χρέωση να υπολογίζεται ανάλογα με την απόσταση που διανύει ο οδηγός. Οι πραγματικοί στόχοι όμως είναι: (περισσότερα…)

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr