Αρχείο για : Μάρτιος, 2011

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΗ & ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ -Σοβαρές παρατηρήσεις για τον προϋπολογισμό που ψήφισε πριν λίγο κατά πλειοψηφία ο δήμος Καστοριάς.

Ο κ. Κοντόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι πλασματικός, η διαφορά – απόκλιση, θα είναι στο 40% , είναι πρόχειρος, τα ταμεία δεν συμφωνούν μεταξύ τους,είναι επιλεκτικός στον τρόπο είσπραξης χρεών,προϋπολογισμός χωρίς διαφάνεια

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_WrudJDMgms[/youtube]


» ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ; »

Ο Κώστας Καραταγλίδης στα τελευταία δημοτικά συμβούλια κάθετε στις πρώτες καρέκλες μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους. Από την πλειοψηφία ακούγονται κ. Πρόεδρε της τοπικής κοινότητας Καστοριάς, τα πρώτα σχόλια…….Δεν είναι κάτι σημαντικό απλά ακούγονται…..

 

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΕΓΑΣ

Αρνητικός με τον προϋπολογισμό του δήμου Καστοριάς ο Λεωνίδας Ζέγας. Ο κ. Ζέγας μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο εξήγησε γιατί δεν παραβρέθηκε και στην συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Καστοριάς.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7PQYYlnwD2U[/youtube]

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Νέες καταγγελίες από τον Ζ. Παύλου, σοβαρές ενστάσεις Λιάντση,Κοντόπουλου,Ν. Καραμανίδη.

Ο Κώστας Κοντόπουλος προκάλεσε αίσθηση με την τοποθέτηση του και τα επιχειρήματα για τον λανθασμένο και μαθηματικά υπολογισμένο να αποτύχει, προϋπολογισμό.

Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ.

 

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ ΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Συνέντευξη στο Δίκτυο1 παραχώρησε σήμερα ο π. Δήμαρχος Καστοριάς Δ. Παπουλίδης κάνοντας πολλές επισημάνσεις για την καθημερινότητα του νέου δήμου.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=la2de5xS2WM[/youtube]

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΒΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο προβολής του προγράμματος «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», το Επιμελητήριο Καστοριάς μέλος  του Φορέα Διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ,

σας προσκαλεί

στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 06 Απριλίου 2011 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς (Μητροπόλεως 60) με θέμα :

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝ ΙΙ
‘‘ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ’’»

H εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της εξωστρεφούς τους δραστηριότητας στο εξωτερικό.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από το στέλεχος του ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ και υπεύθυνο του προγράμματος κ. Αθανάσιο Κακούδη.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση ή/και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς (τηλ:24670-27537, Υπεύθυνος Πληροφόρησης : κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου).

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑπό το γραφείο περιπτέρων του Δήμου Καστοριάς, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων, ο οποίος βρίσκεται στον 1ο όροφο του Δήμου Καστοριάς, πίνακας σχολαζόντων περιπτέρων για την πόλη Καστοριάς, και ισχύει από 01/04/2011 μέχρι 10/05/2011.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις μέσα στο ανωτέρω διάστημα εφ’ όσον εντάσσονται σε μια από τις κατωτέρω κατηγορίες ,σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3648/2008.

 

  1. Ανάπηροι-Θύματα Πολέμου
  2. Ανάπηροι-Αγωνιστές –Θύματα Εθνικής Αντίστασης
  3. Ανάπηροι Αντιδικτατορικού Αγώνα
  4. Ανάπηροι –Θύματα από Επιχειρήσεις Κύπρου
  5. Ανάπηροι-Θύματα Ειρηνικής Περιόδου
  6. Ανάπηροι-Αγωνιστές –Θύματα Δημοκρατικού Στρατού
  7. Ανάπηροι-Θύματα Αμάχου Πληθυσμού
  8. Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α)
  9. Πολύτεκνοι.

 

 

Αιτήσεις πού έχουν κατατεθεί παλαιότερα θα εξετασθούν ΜΟΝΟ με την προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης του ενδιαφερομένου ότι δεν έχει γίνει καμία μεταβολή στα στοιχεία που έχει καταθέσει.

 

«Επίσκεψη του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλου»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 το πρωί, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας κ. Βάιος Χονδρός.

O κ. Σαββόπουλος εξέφρασε προς το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή τα θερμά του συγχαρητήρια για την προαγωγή στο βαθμό του Ταξίαρχου και του ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στο έργο του, δηλώνοντας τη βούληση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ Γ.ΔΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, θα δεχθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στο Γραφείο του, το Σύλλογο Ξενοδόχων Καστοριάς.

 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που με ένα μόνο «κλικ» θα μπορούν να διεκπεραιώνουν όλες τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο και να εξοφλούν τέλη, φόρους και λογαριασμούς, αποβλέπουν οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που παρουσίασε χθες στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης.

Το τρίπτυχο «ευελιξία – ταχύτητα – ποιότητα», όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, που επιτυγχάνεται με το νομοσχέδιο, θα συμβάλει εκτός των άλλων και στον δραστικό περιορισμό της γραφειοκρατίας. «Η απλούστευση των διαδικασιών», τόνισε, «με την εισδοχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο σύνολο, ουσιαστικά, της διοικητικής δράσης, γεγονός που θα επιφέρει δραστική μείωση των διοικητικών επιβαρύνσεων που υφίστανται πολίτες και επιχειρήσεις κατά τις συναλλαγές τους με φορείς του δημόσιου τομέα».

Ειδικότερα, με τις νέες ρυθμίσεις:

– Καθιερώνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών, περιλαμβανομένων των ηλεκτρονικών οικονομικών συναλλαγών με φορείς του δημόσιου τομέα.

– Θεσπίζεται η δυνατότητα φυσικών και ΝΠΙΔ να υποβάλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο αιτήσεις, δηλώσεις, βεβαιώσεις, δικαιολογητικά καθώς και προσφορές για συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς.

– Εισάγεται ως κανόνας η αυτεπάγγελτη ή κατ΄ αίτηση αναζήτηση εγγράφων που τηρούνται σε οποιοδήποτε φορέα του δημόσιου τομέα προκειμένου να μειωθούν οι επιβαρύνσεις και η ταλαιπωρία πολιτών και επιχειρήσεων. ΤΟ ΒΗΜΑ
Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο.

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr