Αρχείο για : Απρίλιος, 2011

258 προσλήψεις στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θέσεις για ιατρούς και οδοντίατρους.

Προσκλητήριο διορισμού σε γιατρούς και οδοντίατρους  απευθύνει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την ενίσχυση περιφερειακών υποκαταστημάτων του.

Με το νέο προσωπικό ενισχύονται τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αστακό, Ναύπακτο,  Πάτρα, Αίγιο, Πύργο, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Βαρθολομιό, Βάρδα, Ναύπλιο, Άργος, Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους, Σπάρτη, Λιβαδειά, Θήβα, Οινόφυτα, Δίστομο, Χαλκίδα, Αλίαρτο, Κύμη, Αλιβέρι, Λίμνη Ευβοίας, Καρπενήσι, Λαμία, Μακρακώμη, Στυλίδα, Αταλάντη, Άγ.Κωνσταντίνο, Άμφισσα, Θήρα, Πάρο και Νάξο.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται έως τις 5 Μαΐου. Οι αιτήσεις – δηλώσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, προς τη Διοίκηση του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. και στη Διεύθυνση: Ι.Κ.Α. Τ.Θ. 34215, 10210, Αθήνα.

Οι νέες θέσεις  αφορούν τις ειδικότητες καρδιολόγου, παθολόγου, γενικής ιατρικής, ορθοπεδικού, ουρολόγου, οφθαλμίατρου, νευρολόγου, χειρουργού, ορθοδοντικού, οδοντίατρου, δερματολόγου, ρευματολόγου, ΩΡΛ, ενδοκρινολόγου και ψυχίατρου

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για 12 μήνες με ιατρούς – οδοντιάτρους διαφόρων ειδικοτήτων για την παροχή περίθαλψης στους ασφαλισμένους.  Οι νεοπροσλαμανόμενοι θα εργαστούν   για 27 ώρες την εβδομάδα σε ωράριο που θα διακανονιστεί  από τον συμβαλλόμενο και τον Διευθυντή της Μονάδας και με συνολική αμοιβή 21.600 ευρώ, ανεξαρτήτως περιστατικών. Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Τα έντυπα των αιτήσεων – δηλώσεων μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τις κατά τόπους Μονάδες Υγείας & Υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και όχι με την υποβολή της αίτησης.

Για σχετικές πληροφορίες: 210-5215000 – Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης Ιατρών.ΤΟ ΒΗΜΑ

 

Το Σχέδιο Νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Λοιπές Διατάξεις

Εξοικονόμηση μέχρι 4 δις ευρώ, καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και μείωση της διαφθοράς υπόσχεται ο νέος νόμος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που κατατέθηκε στις 27/04 στη Βουλή των Ελλήνων. Μετά τη «Διαύγεια», τον «Καλλικράτη» και την «Ηλεκτρονική Διαβούλευση» ο νόμος για την «Ηλεκτρονική διακυβέρνηση», που συμπεριλαμβάνει και χρονοδιάγραμμα με «δράσεις άμεσης προτεραιότητας» αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα αλλαγής του τρόπου λειτουργίας της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και των σχέσεων του κράτους με τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους άλλους φορείς.

Κατεβάστε σε μορφή pdf την Έκθεση της Δημόσιας Διαβούλευσης, το κατατεθέν Σχέδιο Νόμου καθώς τα συνοδευτικά αρχεία του:

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – ΣΦΟΔΡΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Παρουσιάζουμε τα επίμαχα έγγραφα –

Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Αμπελοκήπων μετά και την δημοσίευσή του ΦΕΚ για τις τελικές συγχωνεύσεις των σχολείων.

Ο σύλλογος Αμπελοκήπων κάνοντας έρευνα για την καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων Κωσταραζίου που θα υποδεχτούν και τα υπόλοιπα, διαπίστωσαν πως για το δημοτικό και γυμνάσιο στο Κωσταράζι δεν έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια και δεν υπάρχει επίσης μελέτη για την στατικότητα των κτιρίων.

Δείτε όλα τα έγγραφα που αλλάζουν τα δεδομένα, δείχνουν πρόχειρες διαδικασίες. Τώρα θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στους γονείς όλοι αυτοί που αβασάνιστα λαμβάνουν αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΕΓΓΡΑΦΑ :

 

 

 

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Νέα μεγάλα προβλήματα για τις μετακινήσεις των μαθητών από την Δευτέρα. Στον αέρα τα μαθήματα.

»Από τις 2/5 είμαστε σε δυσάρεστη θέση να διακόψουμε τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία λόγω μη (περισσότερα…)

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

»Καθίστε κάτω, κλείστε τα μικρόφωνα εδώ δεν κάνουμε show» φώναζε ο Πετσάλνικος –

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση Μαρκογιαννάκη και Πετσάλνικου μιας και ο βουλευτής αντέδρασε έντονα όταν στην συζήτηση για την υπόθεση Τζοχατζόπουλου έπαιρναν τον λόγο διάφοροι χωρίς να δοθεί τελικά η δυνατότητα σε εγγεγραμμένους βουλευτές-ομιλητές, να κάνουν τοποθέτηση.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSb-YZfzyDY[/youtube]

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα αρχείου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ -Είναι απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και έχει ενθουσιάσει Δακή,δήμαρχο Κοζάνης, πολίτες, και πολλούς άλλους μιας και ένα αίτημα πολλών ετών θα γίνει πραγματικότητα, σε έκταση 746 στεμμάτων σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες.

Κ.Πρόεδρε κάτι νομίζω είχαμε πει για ένα μικρό, τμηματάκι αρχιτεκτονικής στην Καστοριά, το θυμάστε, αλλά δεν πειράζει θα γίνουν πρώτα οι βασικές κεντρικές υποδομές, ε και μετά αφού θα έχουν δημιουργηθεί στην γειτονική περιοχή οι υπερσύγχρονες υποδομές τι λόγο έχουμε εμείς να διεκδικούμε….

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Πριν λίγο θα ξεκινούσε συνεδρίαση του τοπικού Αμπελοκήπων αλλά αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.Αποκαλύπτουμε πως για την υπόθεση των συγχωνεύσεων, και μετά την έρευνα του συλλόγου με την οποία προκύπτουν σοβαροί λόγοι για τις κτιριακές υποδομές των σχολείων του Κωσταραζίου ( δεν υπάρχουν άδειες οικοδομικές) θα έχουμε παραιτήσεις (περισσότερα…)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ( ΣΤΟ ΙΚΑ….) ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΣΟΚ στην Ν.Δ από την χθεσινή ομιλία Τζηκαλάγια στη Βουλή  » θέλω να πω ότι από την εντρύφηση μου σε θέματα αμυντικής διπλωματίας και από την παρακολούθηση του ειδικού τύπου και της τότε εποχής και της τώρα, τα υποβρύχια Τύπου 214 είναι σίγουρα ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από απόψεως υποβρυχίων συμβατικού τύπου, μη πυρηνικού, είναι συνέχεια των υποβρυχίων 209 είτε της κλάσεως 1200 είτε 1100, τα «Γλαύκος».

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jzu-6i8KDAo[/youtube]

Η τοποθέτηση του βουλευτή Ν.Δ σχολιάστηκε έντονα σήμερα από βουλευτές και ΜΜΕ.

Να θυμίσουμε βέβαια πως ο κ. Τζηκαλάγιας είναι γιατρός, πνευμονολόγος ( στο ΙΚΑ Καστοριάς), αλλά χθες μάθαμε, όπως δήλωσε πως έχει ειδικότητα στην αμυντική διπλωματία….

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχουμε σήμερα μεγαλύτερη υποχρέωση από ποτέ να μιλήσουμε με απολυτότητα τη γλώσσα της αλήθειας, τη γλώσσα της ειλικρίνειας, της διαφάνειας, χωρίς υποκρισία και κυρίως χωρίς συμψηφισμούς.

Το ζήτημα που συζητάμε σήμερα, για το οποίο προσήλθαμε, είναι από τη μια μεριά η κατασκευή συγκεκριμένων υποβρυχίων και από την άλλη αν σ’ αυτήν τη διαδικασία διαπράχθηκαν αδικήματα διακίνησης μαύρου χρήματος, δωροδοκίας ή μίζας.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, θέλω να πω ότι από την εντρύφηση μου σε θέματα αμυντικής διπλωματίας και από την παρακολούθηση του ειδικού τύπου και της τότε εποχής και της τώρα, τα υποβρύχια Τύπου 214 είναι σίγουρα ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από απόψεως υποβρυχίων συμβατικού τύπου, μη πυρηνικού, είναι συνέχεια των υποβρυχίων 209 είτε της κλάσεως 1200 είτε 1100, τα «Γλαύκος».

Το γεγονός, όμως, ότι έπρεπε να έχουμε τέτοια υποβρύχια προέκυψε από τον Ιανουάριο του 1996, από τα Ίμια, που δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η πατρίδα μας υπέστη σίγουρα μια πολιτική και διπλωματική ήττα, γιατί τα Ίμια τότε ήταν ελληνικά, ενώ σήμερα είναι γκρίζα. Από την άλλη μεριά, όμως, υπήρχε και στρατιωτική ήττα από τη στιγμή που είχαμε την κατάπτωση ενός ελικοπτέρου με θύματα τρεις Έλληνες πιλότους.

Έτσι, ήταν αναγκαίο να προμηθευτούμε σύγχρονο αμυντικό εξοπλισμό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αυτά πρέπει να γίνουν με όρους αδιαφάνειας, με απευθείας αναθέσεις και προκύπτει και από το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα υποβρύχια, τα Τύπου 214, πέρασαν δεκαπέντε χρόνια από τότε και μόλις πριν μερικούς μήνες έχουμε το πρώτο.

Αυτήν την περίοδο των εορτών του Πάσχα, οι περισσότεροι από εμάς περιοδεύσαμε στις περιοχές μας, στην εκλογική μας περιφέρεια. Όταν έλεγα στους πολίτες ότι θα έρθουμε σήμερα για να ασχοληθούμε με το «σκάνδαλο» των υποβρυχίων μου έλεγαν: «Καλά, και τι έγινε με το Βατοπέδι, με τη SIEMENS ή με τα Ομόλογα; Θα βγάλετε άκρη, επιτέλους, με κάποιο ζήτημα;»

Όπως ήρθε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης με την ποινική δικογραφία Ω10 του 2007 για τη σύμβαση του πολεμικού ναυτικού για την κατασκευή των υποβρυχίων έχουμε την από 15/02/2000 σύμβαση ανάμεσα στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά με τη Ferrostaal και τη HDW και διαβάζω κατά λέξη ότι ο Ανακριτής του Ειρηνοδικείου του Μονάχου σε συσχέτιση με τις καταθέσεις των μαρτύρων στον Εισαγγελέα του Μονάχου -άκουσον-άκουσον- λέει ότι «η εταιρεία αυτή πάντοτε προέβαινε σε δωροδοκίες σε πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους είτε μέσω συμβούλων είτε μέσω δικηγορικών γραφείων της Ζυρίχης είτε μέσω ad hoc ιδρυόμενων εταιρειών -είναι οι περίφημες Παρθένες Νήσοι- μέσα από δυσεξακρίβωτες διαδρομές.»

Τα λέω αυτά για να πω γι’ άλλη μια φορά ότι η ελληνική δημοκρατία απέναντι στη φίλη και σύμμαχο Γερμανία -από τη μια μερία έχουμε αυτά για τη Ferrostaal και τη HDW, από την άλλη αυτά που λέμε τόσο καιρό για τη SIEMENS, το βραχίονα της γερμανικής βιομηχανίας και της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας ή αν θέλετε, που είναι επίκαιρο και τον τελευταίο καιρό, τις δίκαιες διεκδικήσεις από τις μαρτυρικές πόλεις από αυτά που προκάλεσαν τα γερμανικά, ναζιστικά στρατόπεδα κατοχής- έχει υποχρέωση και πρέπει να σταθεί με ανυψωμένο και το πολιτικό και το ηθικό της ανάστημα, που εμείς όταν μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση πιστέψαμε ότι είμαστε ισότιμα μέλη σ’ αυτήν τη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι αναγκαίο όσο ποτέ, το απαιτούν οι περιστάσεις, το ζητούν οι πολίτες, είναι ηθικό, είναι δίδαγμα ότι πρέπει επιτέλους να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Πρόεδρό μας πρότεινε να εφαρμοστεί το πόθεν έσχες παντού από το 1974 και μετά, πρώτα σ’ εμάς τους πολιτικούς και μετά σε όλους τους άλλους. Δικαιοσύνη παντού, να μην υπάρχει ατιμωρησία.

Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Έχουμε υποχρέωση την επόμενη Βουλή να την κάνουμε αναθεωρητική, να αλλάξουμε το Σύνταγμα, γιατί επιτέλους, κύριοι συνάδελφοι, και σε αυτή την Αίθουσα αλλά και σε αίθουσες πριν τον Οκτώβριο του 2009 δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν μπορούμε όλοι να απολογούμαστε για αυτά που διαπράττουν κάποιοι. Για αυτούς που διαπράττουν αδικήματα πρέπει να υπάρχει τέτοιο σύστημα που να καταλογίζονται ευθύνες, να επιμερίζονται και να μην υπάρχει ατιμωρησία για να λειτουργεί αυτό διδακτικά και για τους επόμενους.

Ευχαριστώ πολύ.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

κ. Πετσάλνικε επιμένετε ακόμη ότι δεν υπάρχει θέμα, μιας και μόνο εσείς το λέτε αυτό……

Ερώτηση Κωνσταντίνου Αϊβαλιώτη στη Bουλή για την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει το κέντρο νεοσυλλέκτων Άργους Ορεστικού. Πολύ σωστά, έστω και από βουλευτή που δεν είναι από την Καστοριά, γίνεται προσπάθεια να δοθεί επίσημη ( εγγράφως) απάντηση διότι μέχρι σήμερα ακούμε μόνο λόγια.

Δείτε την ερώτηση του βουλευτή ΛΑΟΣ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Απενεργοποίηση Κέντρων Εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ » ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ» – Απάντηση ( την οποία είχαμε παρουσιάσει πριν 2 περίπου βδομάδες) και επίσημα του υπουργού εθνικής άμυνας για το κλείσιμο ΚΕΝ σε όλη την Ελλάδα, μετά από ερώτηση του βουλευτή Ν.Δ Χρήστου Λεονταρίδη.Δείτε την απάντηση και θα καταλάβετε πολλά : (περισσότερα…)

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr