Αρχείο για : Σεπτέμβριος, 2011

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Στα καταστήματα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150), αλλά και στην ιστοσελίδα www.yen.gr αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχίας των σπουδαστών που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012.

Στις σχολές του Εμπορικού Ναυτικού εισάγονται συνολικά 1365 σπουδαστές. Υποψήφιοι που δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων θεωρούνται «επιλαχόντες».

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή το αργότερο μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2011. Όσοι δεν παρουσιαστούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από υποψήφιους επιλαχόντες της ίδιας κατηγορίας.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

 

1. Αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία αυτής

 

2. Τέσσερις (04) φωτογραφίες

 

3. Πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί)

 

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Πετκανάς » Σε κακή κατάσταση σχεδόν όλα τα δίκτυα ύδρευσης της περιφέρειας του δήμου Καστοριάς»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ALPHA 94,7 – ΄΄Κάθε μέρα και μια έκπληξη ΄΄. Καταγγελίες του προέδρου για το τι παρέδωσαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι ειδικά Αγίας Τριάδας – Βιτσίου.

»Ναι, στην Μεταμόρφωση υπάρχει πρόβλημα, θα κάνουμε ότι μπορούμε, ότι δεν έκαναν οι προηγούμενοι »

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sYZhzrAWs1w[/youtube]

«Ενημερωτική Συγκέντρωση για το Πρόγραμμα Εδαφολογικής Μελέτης Αγροτεμαχίων στην Π.Ε. Καστοριάς»

Από το τμήμα Φυτικού και Ποιοτικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι την Δευτέρα 3-10-2011, ώρα 600μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση για το πρόγραμμα της εδαφολογικής μελέτης αγροτεμαχίων.

Η ενημέρωση θα γίνει από υπαλλήλους του Εδαφολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

Καλούνται οι αγρότες που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσουν την εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των προς εδαφολογική ανάλυση αγροτεμαχίων, τις εργασίες που θα γίνουν στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης και τον τρόπο αξιοποίησης των αποτελεσμάτων από τους παραγωγούς.

Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Φυτικού & Ποιοτ. Ελέγχου, κ. Παναγιώτη Πετρίδη, τηλ. 24673 50348.

Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Ορεστίδος την Τετάρτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

Σας καλούμε να προσέλθετε την 5η Οκτωβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14,30 σε ειδική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης

την Έγκριση Απολογισμού , Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου Άργους Ορεστικού οικ. έτους 2010 και απολογισμού Δήμου Ίωνα Δραγούμη οικ. έτους 2010.

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού να προσέρχονται στο Δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για το ανωτέρω θέμα από το φάκελο του Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Σωκράτης Μπουρινάρης

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013’

Το Επιμελητήριο Καστοριάς  μέλος του Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική αρμοδιότητα τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές ότι με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σωκράτη Ξυνίδη παρατείνεται η διάρκεια της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων για το πρόγραμμα:

«ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Οικ. 13151/2877/21-09-2011 απόφαση ορίζεται ως νέα ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων η Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Οδηγό του Προγράμματος, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα έντυπα υποβολής, τους τόπους υποβολής των προτάσεων, καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν, οι υποψήφιοι επενδυτές στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να επισκέπτονται/ενημερώνονται:

α) Από τους διαδικτυακούς τόπους : www.espa.gr, www.ggb.gr,   www.ypoian.gr, www.antagonistikotita.gr, www.efepae.gr, www.e-kepa.gr. και του Επιμελητηρίου Καστοριάς (www.kastoriachamber.gr)
β) Από τον ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr, τηλ. 210-6985210).
γ) Από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Μαρίνου Αντύπα 41, Θέρμη Θεσσαλονίκης,  τηλ. 2310-480000, ιnfo@e-kepa.gr, www.e-kepa.gr).
δ) Από το Επιμελητήριο Καστοριάς (τηλ 2467027537, www.kastoriachamber.gr,  Πληροφορίες : κ. Kωνσταντίνου Κωνσταντίνος)
ε) Από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και τους Αναπτυξιακούς Φορείς, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων, αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος.
ζ) Από το γραφείο πληροφόρησης κοινού της ΕΥΔ-ΕΠΑΕ στο τηλ. 8011136300.

Καστοριά 30/09/2011
ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Τελευταία ημέρα για την α΄ δόση του πολυεκκαθαριστικού

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του πολυεκκαθαριστικού σημειώματος (ειδική εισφορά αλληλεγγύης, έκτακτη εισφορά σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής κ.λπ., τέλος επιτηδεύματος) από όσους το έχουν λάβει με βεβαίωση τον Αύγουστο.

Όσοι δεν πληρώσουν την πρώτη δόση θα επιβαρυνθούν με προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Σημειώνεται ότι από την επιβολή της ειδικής εισφοράς εξαιρούνται τα ακόλουθα εισοδήματα:

α) οι μισθοί, συντάξεις και η πάγια αντιμισθία που χορηγούνται σε πρόσωπα που είναι ολικώς τυφλοί, καθώς και σε όλους όσοι παρουσιάζουν βαριές κινητικές αναπηρίες, που υπερβαίνει σε ποσοστό το ογδόντα τοις εκατό (80%)

β) οι αποζημιώσεις λόγω διακοπής εργασιακής σχέσης και

γ) οι εφάπαξ παροχές ταμείων πρόνοιας και ασφαλιστικών οργανισμών, τα εφάπαξ βοηθήματα δημοσίων υπαλλήλων και τα εφάπαξ βοηθήματα που αναφέρονται στις διατάξεις αυτές.

δ) οι μακροχρόνια άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και όσοι λαμβάνουν κατά την χρήση 2011 επίδομα ανεργίας, έστω κι αν κατά τη χρήση 2010 είχαν εισόδημα, εφόσον δεν έχουν κατά το χρόνο της βεβαίωσης πραγματικά εισοδήματα.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΙΚΑ : Λήγει σήμερα Παρασκευή η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων

Λήγει σήμερα η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Το μέτρο στοχεύει στην αντιμετώπιση της παράνομης είσπραξης συντάξεων από μη δικαιούχους και η απογραφή είναι αναγκαία προϋπόθεση για την εκ νέου έναρξη (περισσότερα…)

Εγκύκλιος για την αναπλήρωση διδακτικών ωρών

Εγκύκλιος για  την αναπλήρωση διδακτικών ωρών –

Η Υφυπουργός  Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου εξέδωσε  εγκύκλιο προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, για να εφαρμόσουν την υπ’ αριθμόν 22143/Γ2/21-02-2008 Υπουργική Απόφαση (Β΄ 357), με την οποία καθορίζονται οι τρόποι αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών.

Για την Εγκύκλιο πατήστε εδώ.

Για την Υπουργική Απόφαση πατήστε εδώ.

28 δόσεις για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων.Μέσω τραπεζών και ΕΛ.ΤΑ. η πληρωμή παραβόλων-προστίμων

34 ελληνικές τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ. θα καταβάλλονται τα παράβολα και το ενιαίο τέλος αυθαιρέτων, απαλλάσσοντας τους πολίτες από τις ουρές των εφορειών και τις πολεοδομίες. Η (περισσότερα…)

Αύριο εγκαινιάζουν την λειτουργία αξονικού στην Καστοριά

Νοσοκομείο Καστοριάς – Αξονικός τομογράφος στην Καστοριά μετά απο πολλά χρόνια. Να δούμε με πόσους υπαλλήλους θα επανδρωθεί, και αν δούμε πόσες φορές τον χρόνο θα μας λένε ότι δεν λειτουργεί για το έναν η τον άλλον λόγο ( τα γνωστά δηλαδή) .

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr